Dan Petrescu a tras concluzia: „Messi, cel mai bun fotbalist care a existat vreodată! Dar Balonul de Aur îl merita altcineva!”

Dan Petrescu ProSport

Dan Petrescu este marele fan al lui Leo Messi, dar fostul jucător al lui Chelsea crede că super starul lui PSG nu merita să câștige „Balonul de Aur”.

Potrivit ProSport, tehnicianul celor de la CFR Cluj susține că trofeul atât de râvnit ar fi trebuit să meargă la Lewandowski, ori la Jorginho, care a cucerit Liga Campionilor în acest an, cu Chelsea, dar și Euro 2020, în tricoul naționalei Italiei.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Robert Lewandowski a primit titlul de cel mai bun atacant în cadrul aceleiași ceremonii, însă cei mai mulți din lumea fotbalului consideră că polonezul merita și „Balonul de Aur”, după ce a impresionat în tricoul lui Bayern. Marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, a ocupat locul 6 în acest clasament. Unul dintre favoriţi, Karim Benzema, de la Real Madrid, a fost pe locul 4.

Dan Petrescu: „Lewandowski sau Jorginho meritau Balonul de Aur!”

Dan Petrescu nu uită că a jucat la Chelsea și a subliniat că Leo Messi n-a meritat „Balonul de Aur”, trofeu pe care l-a câștigat pentru a șaptea oară.

„Nu știu dacă a meritat Messi anul ăsta… a meritat? Lewandowski, Jorginho… Messi e cel mai bun fotbalist care a existat vreodată, părerea mea, dar anul acesta merita altcineva (n.n. Balonul de Aur). Lewandowski sau Jorginho de la Chelsea”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Este o mare onoare să mă lupt cu Robert (n.r. Robert Lewandowski). Anul trecut erai câştigător şi cred că France Football ar fi trebuit să îţi acorde trofeul”, a spus Lionel Messi, la finalul ceremoniei din Franța.

CITEȘTE ȘI  Răzvan Lucescu, invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am ajuns la naționala României într-un moment nepotrivit”

1 Comment

  1. Mu!3 mersi f|_|Tul n all găuri din my player favorit să transformat n cel my nesuferit!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.