Brazilianul Pele, mesaj superb pentru „Balonul de Aur” Leo Messi: „De șapte ori, îți mulțumesc foarte mult!”

Pele World Cup

Leo Messi a câștigat un nou „Balon de Aur”, iar starul lui PSG a fost felicitat și de legendarul Pele, scrie prosport.ro

Pe rețelele de socializare, fostul mare fotbalist nu l-a uitat pe Messi, considerând că argentinianul este un „talent fără pereche”.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Robert Lewandowski a primit titlul de cel mai bun atacant în cadrul aceleiași ceremonii, însă cei mai mulți din lumea fotbalului consideră că polonezul merita și „Balonul de Aur”. Marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, a ocupat locul 6 în acest clasament. Unul dintre favoriţi, Karim Benzema, de la Real Madrid, a fost pe locul 4.

Pele, mesaj superb pentru „Balonul de Aur”: „Felicitări, Leo Messi! Un talent fără pereche!”

Lionel Messi a câștigat cel de-al șaptelea „Balon de Aur” din cariera sa, iar argentinianul ajuns la PSG a fost felicitat și de marele Pele.

„Felicitări, Lionel Messi, pentru încă un Balon de Aur. Fără îndoială, este un omagiu corect adus unui talent fără pereche. De şapte ori, îţi mulţumesc foarte mult”, a scris Pele pe reţelele de socializare.

„Este o mare onoare să mă lupt cu Robert (n.r. Robert Lewandowski). Anul trecut erai câştigător şi cred că France Football ar fi trebuit să îţi acorde trofeul”, a spus Lionel Messi, la finalul ceremoniei din Franța.

Pentru a împăca pe toată lumea, organizatorii au hotărât ca, începând cu anul 2021, să acorde și trofeul pentru cel mai bun vârf de atac, distincție care a ajuns în vitrina vârfului de atac al lui Bayern Munchen și al echipei naționale a Poloniei.

CITEȘTE ȘI  Răzvan Lucescu, invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am ajuns la naționala României într-un moment nepotrivit”

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.