Mesajul lui Robert Lewandowski după ce Lionel Messi i-a luat fața și a primit „Balonul de Aur”! „Niciun jucător nu poate câștiga altfel!”

Robert Lewandowski Znicz Pruszków 1923

Robert Lewandowski l-a felicitat pe Lionel Messi după ce argentinianul a câștigat „Balonul de Aur” pentru cel mai bun jucător al anului, distincție oferită de publicația France Football, scrie prosport.ro

Cei doi au mers cap la cap în ochii iubitorilor fotbalului spre acest trofeu, iar, în cele din urmă, balanța a înclinat în favoarea jucătorului care în această vară s-a despărțit de FC Barcelona și a semnat cu Paris Saint-Germain. Polonezul a acceptat cu fair-play înfrângerea și l-a felicitat pe Lionel Messi, dar și pe Alexia Putellas, cea care a câștigat distincția la feminin.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Robert Lewandowski a primit titlul de cel mai bun atacant în cadrul aceleiași ceremonii, și spune că un astfel de trofeu nu se poate câștiga fără ajutorul coechipierilor.

Lionel Messi, felicitat de Robert Lewandowski

Robert Lewandowski a acceptat cu fair-play victoria lui Lionel Messi, fiind nevoit să se mulțumească cu titlul de cel mai bun vârf de atac – categorie inventată de organizatori în acest an, probabil pentru a-i împăca pe ambii jucători. Polonezul lui Bayern Munchen nu a întârziat să îi felicite pe câștigători, dar și pe toți cei nominalizați, prin intermediul unui mesaj postat în miez de noapte pe rețelele de socializare.

„Felicitări, Lionel Messi și Alexia Putellas, câștigătorii «Balonului de Aur 2021», felicitări, de asemenea, tuturor jucătorilor nominalizați! Eu am câștigat titlul de cel mai bun atacant, dar niciun jucător nu poate primi un premiu individual fără o echipă foarte puternică și fani devotați alături de el. Mulțumesc pentru sprijin!”, se arată în mesajul postat de Robert Lewandowski.

CITEȘTE ȘI  Răzvan Lucescu, invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am ajuns la naționala României într-un moment nepotrivit”

Lionel Messi a câștigat cel de-al șaptelea „Balon de Aur” din cariera sa, cu toate că atacantul lui Bayern Munchen era văzut de mulți oameni din fotbal drept favorit – nu și de casele de pariuri, însă, care au mers tot pe mâna argentinianului.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.