Legendarul Lothar Matthaus, revoltat după ce Leo Messi a câștigat Balonul de Aur: „Sincer, nu mai înțeleg nimic!”

Lionel Messi nu a tratat fotbalul ca pe jocurile de noroc

Lothar Matthaus nu înțelege de ce Leo Messi a câștigat iar Balonul de Aur!

Fostul mare jucător german crede că polonezul Lewandowski ar fi meritat să câștige trofeul, conform prosport.ro

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Polonezul a fost cotat de casele de pariuri cu șansa a doua la câștigarea prestigioasei distincții în acest an, iar estimările lor au fost respectate. Lionel Messi a fost desemnat câștigător, iar atacantul lui Bayern Munchen s-a clasat pe poziția a doua.

Lothar Matthaus știe cine merita Balonul de Aur: „Nu mai înțeleg nimic!”

Lothar Matthaus este sigur că Robert Lewandowski ar fi trebuit să-l depășească pe Leo Messi, într-un an în care argentinianul, ajuns la PSG, n-a avut realizări importante.

Pentru a împăca pe toată lumea, organizatorii au hotărât ca, începând cu anul 2021, să acorde și trofeul pentru cel mai bun vârf de atac, distincție care a ajuns în vitrina vârfului de atac al lui Bayern Munchen și al echipei naționale a Poloniei.

„Sincer, nu mai înțeleg nimic. Cu tot respectul pentru Messi și pentru ceilalți mari jucători nominalizați, niciunul nu merita Balonul de Aur mai mult decât Lewandoswki”, a spus Matthaus, pentru Sky Germania.

„Este o mare onoare să mă lupt cu Robert (n.r. Robert Lewandowski). Anul trecut erai câştigător şi cred că France Football ar fi trebuit să îţi acorde trofeul”, a spus Lionel Messi la finalul ceremoniei din Franța.

Lewandowski ar fi meritat atât Balonul de Aur, cât și trofeul destinat celui mai bun atacant. Joacă la un nivel incredibil de ani de zile. Felicitări lui Messi” – Oliver Kahn

 

CITEȘTE ȘI  Răzvan Lucescu, invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am ajuns la naționala României într-un moment nepotrivit”

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.