Ionuț Lupescu, furios după ce Leo Messi a luat Balonul de Aur: „Nimic nu s-a schimbat!”

Ionuț Lupescu ar fi vrut să-l vadă probabil pe Robert Lewandowski în locul lui Leo Messi, la gala de luni seara, de la Paris, scrie prosport.ro

Fost mare jucător în Bundesliga, Lupescu a lansat o ironie fină, după ce argentinianul care a scris istorie la Barcelona „a pus mâna” pe al șaptelea „Balon de Aur”.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Robert Lewandowski a primit titlul de cel mai bun atacant în cadrul aceleiași ceremonii, însă cei mai mulți din lumea fotbalului consideră că polonezul merita și „Balonul de Aur”. Marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, a ocupat locul 6 în acest clasament. Unul dintre favoriţi, Karim Benzema, de la Real Madrid, a fost pe locul 4.

Ionuț Lupescu, dezamăgit după ce Lewandowski a ratat Balonul de Aur: „Nimic nu s-a schimbat!”

Lumea fotbalului s-a împărțit în două după ce Leo Messi a câștigat un nou „Balon de Aur”, iar Ionuț Lupescu a dat de înțeles că ar fi vrut să vadă un alt câștigător în 2021.

„Se pare că nimic nu s-a schimbat în privința Balonului de Aur”, a fost mesajul lui Lupescu.

Fostul mare internațional român a și distribuit o fotografie cu un mesaj celebru al lui Johann Cruyff, în care olandezul amintea că jurnaliștii și oamenii de fotbal își votează „prietenii” la „Balonul de Aur”.

Lionel Messi a câștigat cel de-al șaptelea „Balon de Aur” din cariera sa. Spre deosebire de Lupescu, argentinianul ajuns la PSG a fost felicitat și de marele Pele.

„Felicitări, Lionel Messi, pentru încă un Balon de Aur. Fără îndoială, este un omagiu corect adus unui talent fără pereche. De şapte ori, îţi mulţumesc foarte mult”, a scris Pele pe reţelele de socializare.

CITEȘTE ȘI  Răzvan Lucescu, invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am ajuns la naționala României într-un moment nepotrivit”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.