Marius Șumudică e sigur: „Trebuia să fie 7-1 acasă și 7-0 în deplasare!”

Marius Șumudică

Marius Șumudică a vorbit la finalul meciului. CFR Cluj s-a calificat cu mari emoții în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, după 4-3, la general, contra formației Borac Banja Luka. După 3-1 în tur, CFR Cluj a avut o misiune mult mai dificilă la returul de la Banja Luka. Borac a trimis meciul în prelungiri, după golurile lui Vranjes (60′) și Moraitis (64′), dar Alex Chipciu a adus golul calificării în minutul 118, cu o execuție splendidă. La finalul meciului, Marius Șumudică a vorbit despre ocaziile numeroase avute în partida cu Borac Banja Luka și și-a schimbat radical discursul când un jurnalist din Bosnia și Herțegovina i-a spus că echipa sa a fost ajutată de regula golului în deplasare, care a fost eliminată de UEFA din acest sezon.

Marius Șumudică crede că CFR Cluj trebuia să marcheze 14 goluri

„Da, dacă nu era scoasă această regulă, la Cluj trebuia să fie vreo 7-1 și azi trebuia să fie vreo 6, 7-0. Până să marcheze ei. Trebuie să fiți realiști, nu mă puneți într-o situație proastă ca să vă dau răspunsuri greșite. Ok, vă rog, respectați-mă, pentru că eu vă respect, respect această țară. M-am simțit foarte bine aici, aveți condiții foarte bune, am stat într-un hotel incredibil. Azi am fost la o farmacie și e incredibil. Patronul a făcut tot posibilul să mă ajute, chiar dacă nu sunt din țara asta. Felicitări și toate cele bune pentru Banja Luka!”, a spus Șumudică, ușor amuzat de ceea ce a spus jurnalistul bosniac.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Fanii lui Borac au fost pe placul lui Șumudică

Șumudică a lăudat fanii lui Borac, care și-au susținut jucătorii din primul până în ultimul minut, și așteaptă să aibă parte de aceeași atmosferă și la meciurile lui CFR Cluj de pe teren propriu.

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică, răspuns pentru fostul său translator, care i-a adus acuze

„Felicit publicul de aici. Mi-aș dori să am și eu un public ca acesta la Cluj. Mi-aș dori să am suporterii alături de mine, pentru că azi s-a văzut clar ce înseamnă aportul suporterilor. Și la unele decizii ale arbitrilor s-a văzut presiunea pusă de public. Asta e viața. Într-un final, eu cred că s-a calificat echipa mai bună. Am jucat un fotbal bun, cred că trebuia să închidem această calificare din prima manșă, când am avut o sumedenie de ocazii. Azi, la fel, am numărat ocaziile și am avut peste 9 sau 10 mari de a marca, inclusiv două bare. În ultimul minut, alunecarea lui Cestor a fost ca un gol. Trebuie să joci până în ultimul minut. Felicit echipa adversă și le doresc să aibă același succes și anul viitor.”

„Penalty-urile sunt o loterie!”

„Penalty-urile sunt o loterie. Ați văzut și la finala EURO. Anglia a primit două goluri doar din faze fixe tot campionatul și au pierdut campionatul la penalty-uri. Vreau să scot în evidență dorința jucătorilor mei de a se califica. Gândiți-vă că noi, acum trei zile, am jucat o Supercupă. Noi n-am avut nicio problemă fizică și felicit echipa, pentru că este foarte bine pregătită. Sunt antrenorul acestei echipe de o lună, în care am disputat 3 meciuri oficiale, dar niciodată în viața mea n-am avut atâtea ocazii de a marca. Și sunt antrenor de 17 ani.”

„Am făcut un calcul acum. Cu Banja Luka acasă, Supercupa și cu Banja Luka în deplasare, am avut peste 30 ocazii de a marca, ceea ce înseamnă că echipa joacă. Asta e datoria mea, să-i duc până acolo, dar de acolo trebuie să fim mai concentrați, pentru că am marcat un gol superb de la distanță și n-am fost în stare să marcăm de la un metru sau doi metri. Din nou, ăsta e fotbalul.”

„Dumnezeu te poate pedepsi”

„Am crezut că suntem calificați de la Cluj, am stat în spatele celor două goluri, dar iată că Dumnezeu te poate pedepsi și în decurs de 2-3 minute am luat două goluri. După care, am dominat jocul, n-am mai avut nicio problemă. Asta înseamnă putință, dăruire și dorință. Noi, în 2 zile, jucăm în campionat, după care marți trebuie să jucăm în Gibraltar, călătorim 4-5 ore, deci e foarte greu. Și am jucat pe o atmosferă și pe o căldură infernală.”

„Clujul e o echipă mare. Este un club care te obligă, dar nu numai pe mine, ci și pe, jucători, conducători, pe toată lumea. Aș vrea să oblige și suporterii să vină lângă noi. E clar că îmi doresc să ajungem cât mai departe în competițiile europene, dar întâi mă gândesc la jocul din Gibraltar, care îți dă posibilitatea să te califici 100% în Conference League. După care, luptăm pentru Europa, luptăm pentru Champions. O luăm pas cu pas”, a mai spus Șumudică.

CITEȘTE ȘI  FOTO | Primire senzațională pe care suporterii din Malatya i-au făcut-o lui Șumudică

Sursa: digisport.ro

2 Comments

  1. In ultimul timp Sumudica vorbeste mult si face din ce in ce mai putin. Nu cred sa faca multii purici pe la CFR, aia nu au nevoie de circari. Jocul ne se leaga

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.