BREAKING NEWS | Rapid ia exemplul 1923.ro și dă de pământ cu ProSport

După ce 1923.ro – SITE-UL TĂU PREFERAT – a luat atitudine și a dezmințit prompt aberațiile apărute în Prosport (AICI și AICI) a venit rândul clubului să răspundă ferm, printr-un comunicat. Acesta marchează încetarea comunicării cu ProSport, iar el poate fi citit mai jos:

Fotbal Club Rapid a luat decizia de a întrerupe orice fel de interacțiune a jucătorilor, staff-ului tehnic, administrativ și a conducerii clubului cu site-ul Pro Sport.
Totodată, nu vor fi acordate acreditări pentru meciurile disputate pe teren propriu reprezentanților respectivului site.
Decizia a fost luată în urma campaniei prelungite susținută de către ProSport împotriva clubului nostru, campanie în care informațiile sunt prezentate în mod frecvent tendențios, jignitor, bazate exclusiv pe „surse”, fără nicio încercare de a prezenta și un punct de vedere al oficialilor grupării noastre.
Aducem ca exemplu ultimul articol, în care, sub titlul „Ce țeapă dă Rapid fanilor!”, autorul induce în eroare suporterii rapidiști, aducând totodată grave prejudicii de imagine clubului nostru.

1 Comment

  1. Deși destul de târzie, reacția clubului Rapid este de salutat.
    Există o vorbă românească : MAI BINE MAI TÂRZIU DECÂT NICIODATĂ !
    SĂ NU NE LĂSĂM CĂLCAȚI ÎN PICIOARE DE NIȘTE NEICA NIMENI !
    FORȚA RAPID !!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.