Bă, treziți-vă, că arătați ca ultimii fraieri! N-ați fost niciodată pe stadion?

ProSport gafa

Eu știu la ce nivel e presa sportivă centrală de vreo șapte ani, așa. Însă nu m-am așteptat ca unii să fie atât de tolomaci. Șocat, citesc mare exclusiv pe ProSport. Că cică Rapid ar țepui fanii cu biletele. Enormitatea e din faptul că se spune că pe bilet sunt scrise două tribune. Păi bă, marțafoiule, de ai scris articolul, Tribuna I Vest, Inel 1 e scris sub intrare. Adică pe acolo intri pe stadion, că n-ai cum să intri direct din stradă la tribuna 0. Sigur, n-ai ce căuta acolo, că tu ai văzut meciuri doar la masa presei. Înțelegem că n-ai nici în vise 100 lei să dai pe un bilet, bă, dar tu chiar nu știi să citești un bilet la 10 ani de la inaugurarea stadionului? E o chestie de bun simț. Poate că tu ești din Dorohoi, să zicem, dar poate că nu ai aterizat în București alaltăieri, să nu știi ce e aia stadion, intrare, bilet…

Nu mai scrieți tâmpenii! Vă faceți de râs și vă crede lumea!

Păi, bă, nene, suporterul poate n-a înțeles, dar tu scrii la ProSport și postezi o tâmpenie pe care poate sute de rapidiști o iau de bună. Chiar trebuie să fie careva care să îți deseneze ce e acolo? Bine, având în vedere că același băjet e mare fan Ștefan Ciuculescu, se explică destul de clar cam ce pricepe din fotbal. Fraților, mai mergeți și voi pe stadion, dacă tot scrieți de fotbal. Învățați cum e cu intrările, cu tribunele și informați corect oamenii. Nu e vina noastră că ziarele angajează imbecili care dau exclusive de toată jena. Nu vă e, mă, rușine să scrieți asemenea prostii? Sigur, un prieten mi-a spus că sunteți rău intenționați. Aka autorul e rău intenționat. Nu, nu. I-am zis că vă supraestimează. Nivelul de inteligență este fix cel reflectat de acest articol imberb.

Mircea Dominte

5 Comments

 1. Astia, de nesimtiti ce sunt, pana acum 2 zile au tinut sigla echipei ASTRA intre echipele din L1, in locul siglei Rapidului.

 2. SĂ VĂ FIE RUȘINE prosport (nu meritați majuscule), ÎNTOTDEAUNA, DAR ÎNTOTDEAUNA AȚI AVUT CEVA ÎMPOTRIVA RAPIDULUI !
  ACUM VĂ OFTICAȚI C-A PROMOVAT ÎN LIGA 1 ȘI NU VĂ CONVINE, CU CEA GREȘIT RAPIDUL FAȚĂ DE FIȚUICA VOASTRĂ ???
  Cum să fie o echipă bolșevică, vedeți istoria RAPIDULUI, dacă știți ce-i aia istorie…!
  VEDEȚI MAI BINE CUM S-AU ÎNFIINȚAT CA ȘI CLUBURI Steaua și Dinamo și apoi vorbiți despre RAPID !!!

 3. Salut tuturor.Presa este un mijloc de manipulare in masa acum nu cum trebuia sa afle cei ce o practica din scoala si anume ca este:Cainele de paza al Societatii😉.Dar e greu cand tu atarni la o sarma pe la zaiefeturile celor pe care trebuie sa-i „zdruncini”…nu-i mai pun pe astia mici care nici nu judeca ce se scriu sau sa aiba bunul simt sa se informeze…e greu…se lasa cu crampe😁.Sanatate tuturor!

 4. Nici nu a început campionatul și javrele încearcă prin orice mijloace să ne credibilizeze.

 5. Prostport nu e fițuica aia fără cititori care se căznea cu niște ani în urmă sa demaște originile bolșevice ale Rapidului și combătea fanatic pentru Steaua în 1998?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.