Mircea Lucescu, atacat de Anghel Iordănescu. A intervenit și Răzvan Lucescu!

Lucescu și Copos pentru Super Rapid

Răzvan Lucescu a comentat dialogul de la distanță dintre tatăl său, Mircea Lucescu, și Anghel Iordănescu. Disputa dintre cele două personalități marcante ale fotbalului românesc s-a concentrat în jurul ideii ca la echipa națională a României să fie instalat din nou un antrenor străin. Subiectul a fost adus în discuție de Mircea Lucescu, care a dat exemplul Ungariei. Națională cu prestații foarte bune la Euro 2020, pregătită de italianul Marco Rossi pe bancă, fost jucător al lui „Il Luce” la Brescia. Anghel Iordănescu nu a fost de acord cu propunerea și a replicat sec: „Pesemne că sunt mulți care n-au ce face și comentează”.

Răzvan a intervenit în dialogul dintre Lucescu și Iordănescu

Răzvan Lucescu a tranșat discuția într-un mod ferm după ce a urmărit dialogul dintre cei doi și consideră afirmația lui „Tata Puiu” drept un atac direct, fără menajamente. În opinia sa, Iordănescu nu a respectat opinia tatălui său și a preferat se se plaseze în centrul atenției. „Mi se pare, cu tot respectul pentru Anghel Iordănescu, că își permite cam mult să vorbească și să atace pe alții. Dacă Mircea Lucescu are o opinie, are o opinie. Dacă ai altă opinie, spune-o, fără să ataci.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Când ataci, înseamnă că ai o ranchiună în tine, altfel nu înțeleg. Dacă vii și-mi spui că Mirel Rădoi a spus ceva, eu nu voi spune că el a greșit dacă am o opinie diferită. Am impresia că în România, cu cât stai mai mult, simți nevoia să ataci, să arunci cu venin, să te simți în centrul atenției criticându-i pe ceilalți. Cred că de aia suntem și unde suntem. În final, fotbalul românesc e imaginea societății. Poate că Anghel Iordănescu are dreptate, dar trebuie să respecți opinia altcuiva”, a declarat Răzvan Lucescu la Digisport.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Află la ce meci ar putea debuta Ioniță II! Bonus: unde s-ar putea juca meciul cu FCU Craiova

Ce declarase Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu a fost deranjat de susținerea pe care Mircea Lucescu i-a arătat-o italianului Marco Rossi.

„Cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu. Nu mă așteptam la el să facă o asemenea afirmație. Ce poate să garanteze antrenorul actual al Ungariei că va reuși să facă cu naționala? A mai făcut o greșeală atunci când a fost adus Daum. A fost cea mai mare greșeală pe care a făcut-o Federația. Nu cred că Mircea Lucescu a făcut această afirmație din punctul de vedere al relației pe care o are cu acel selecționer. Fotbalul românesc are nevoie de o perioadă cu un selecționer român cu experiență, care a fost implicat și a avut performanțe în fotbalul românesc”, a spus Anghel Iordănescu.

Declarația lui Mircea Lucescu despre Marco Rossi

„Il Luce” a ținut să-l laude pe Marco Rossi, antrenorul maghiarilor, după remiza neașteptată cu Franța, scor final 1-1. Mircea Lucescu nu a ascuns dorința ca într-o zi să-l vadă la naționala României. „Nu mă surprinde, pentru că e un băiat foarte inteligent cu care eu am avut o relaţie mai specială, profesionist sută la sută, analiza foarte bine jocurile. Din păcate pentru mine, el a plecat după primul an la Sampdoria. Sper într-o zi să îl văd antrenor la echipa naţională a României, pentru că e foarte bine pregătit şi e un tip foarte serios”, a fost declarația lui Lucescu.

Sursa: prosport.ro

2 Comments

  1. Ăștia doi nu s-au avut niciodată bine. Unul era omul lui Valentin, celălalt era protejatul Savantei 😄

  2. „Fotbalul românesc are nevoie de o perioadă cu un selecționer român cu experiență, care a fost implicat și a avut performanțe în fotbalul românesc” – gresit, tata Puiu, trebuie sa fie fara experienta si fara scoala. Numai asa se poate alege praful. HA,ha,ha,….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.