Dinu Gheorghe, dezvăluiri colosale despre Marius Constantin și Mugurel Buga

Constantin Săpunaru

Marius Constantin a fost la un pas să ajungă la Dinamo Kiev! Om de bază în marea echipă a Rapidului care a fost aproape de semifinalele Cupei UEFA, fundașul putea să prindă transferul carierei. În direct la ProSport Live, Dinu Gheorghe, președintele giuleștenilor în urmă cu 15 ani, a dezvăluit ce oferte au avut Marius Constantin și Mugurel Buga, în anul în care Rapid le-a eliminat din Europa pe Hertha și Hamburg. În 2006, Rapid și fcsb s-au întâlnit în sferturile Cupei UEFA, echipa lui Gigi Becali calificându-se după 1-1 în Giulești și 0-0 pe fosta arenă „23 august”.

Așa a ratat Constantin transferul la Dinamo Kiev: „5 milioane de euro!”

Dinu Gheorghe a recunoscut la ProSport Live că Marius Constantin a fost dorit de Dinamo Kiev, însă George Copos n-a accepta suma de 5 milioane de euro.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Marius Constantin a fost dorit de Dinamo Kiev. Au fost 5 milioane de euro. M-am rugat să-l dea, nu avea cum să scoată mai mult pentru un apărător central. El are un psihic fantastic, la fel ca Tamaș, de aia și joacă la vârsta lui. Mi-a închis gura, spunând că i-a promis lui Răzvan Lucescu faptul că nu va pleca nimeni până se încheie competiția”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Deşi va împlini anul acesta 37 de ani, stoperul a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova pentru încă un sezon, după ce evoluţiile sale au fost apreciate de fani, staff-ul tehnic şi conducerea clubului din Bănie. Marius Constantin a venit în vara trecută de la Gaz Metan Mediaş, Universitatea Craiova plătind pentru el 50.000 de euro.

Bochum, pe urmele lui Mugurel Buga

Fostul conducător din fotbalul românesc a dezvăluit și ce ofertă a avut Mugurel Buga, autorul unui gol superb cu Hamburg, în victoria de la București, scor 2-0.

„Buga a avut o ofertă bună de la Bochum. Au fost 1.300.000-1.400.000, cam așa ceva, după ce a marcat în fiecare meci din Cupa UEFA”, a dezvăluit Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

În schimb, Daniel Niculae a reușit să plece în Franța, fiind cumpărat în 2006 de Auxerre, care i-a plătit Rapidului suma de 3,3 milioane de euro: „Nu pleca nici Nico, dacă nu avea clauza pusă în contract”, este convins Dinu Gheorghe.

Sursa: prosport.ro

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.