La multi ani, Rapid!

Rapidul implineste astazi 98 de ani de existenta. Urarea noastra este ca, asa cum s-a intamplat in ’98, cand Rapidul a plecat pe drumul ce a dus la cucerirea titlului, in ’99, dupa foarte multi ani, la fel si acum, cand Rapidul pleaca spre drumul ce va duce la implinirea a 99 de ani de existenta, sa aduca laolalta pe toti cei a caror inima bate pentru Rapid! Pe toti. 

Si pentru ca fiecare dintre noi sarbatorim aceasta zi prin ceea ce stim cel mai bine sa facem:

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Galeria printr-un show de zile mari

Echipa antrenandu-se pentru Liga 1

SI NOI SARBATORIM PRIN CEEA CE STIM CEL MAI BINE SA FACEM: PRIN CREATIE.

APASA SI COMANDA AICI (EDITIE LIMITATA – DOAR 98 DE BUCATI DISPONIBILE)

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Conferință de presă înainte de Rapid - Gaz Metan. Prezentare Ioniță II

8 Comments

  1. La mulți ani Rapid , o spun ca rapidist născut la un an 68, după primul titlu și care a avut clipe minunate cu echipa lui manea, ion ion , st.popa , țâră,goanță…si toți ceilalți monștri sacri vișinii, fie că nui se spunea abba ….sau umpleam 23 august la cuplajele bucureștene…. baftă multă în div A ,…hai rapid

  2. In 2 ani, ne centenariem. Astia de la Steaua si Dinamo sunt la ani lumina distanta. Slabisti. Noi si CFR, echipele ceferiste suntem printre cele mai vechi echipe din Romania.

  3. În atenția 1923.ro! Având în vedere că peste 2ani marele RAPID face CENTENARUL, propun in numele tuturor rapidiștilor că noul stadion sa se numească RAPID GIULESTI CENTENARIO iar clubul să aibă același apelativ,care există în toată America de Sud pentru a marca diferența față de aurolaci și javrele invidioase comunisto-securiste.Apelativul CENTENARIO este un „MUST,, care trebuie adăugat

  4. O VIAȚĂ cu RAPIDUL în suflet, aproape o VIAȚĂ pe stadioane alături de suporteri…Sper sa avem un parcurs decent, iar în anul CENTENARULUI sa luptam pentru campionat! Multa sănătate Rapidistilor, în special celor care ne bucuram și suferim deopotrivă, la tribuna a 2-a, seniorilor!!! LA MULȚI ANI RAPID !!!

  5. ASTAZI E O ZI MARE PENTRU INTREAGA SUFLARE RAPIDISTA. IN FAMILIA NOASTRA DRAGOSTEA PENTRU RAPID ESTE PERPETUATA DIN TATA IN FIU SI NICIODATA NU VOM TRADA CULORILE VISINII. LA IMPLINIREA CELOR 98 ANI DE EXISTENTA I-I DORIM CLUBULUI NOSTRU DRAG SA AIBA VIATA LUNGA, SUCCES IN OBTINEREA UNOR PERFORMANTE DEOSEBITE, IAR JUCATORILOR LE CEREM SA POARTE CU ONOARE SI DEMNITATE CULOAREA VISINIE SI SA FIE MANDRII DE ECHIPA CE O REPREZINTA IN TOATE COMPETITIILE INTERNE SI INTERNATIONALE. LA MULTI ANI SI FORTZA RAPID.

  6. o viata zbuciumata, cu urcusuri si coborasuri, cu framantari si bucurii de nedescris, de la agonie la extaz, toate si-au facut prezenta in cei 98 de ani de existenta a celei mai iubite echipe de fotbal.
    LA MULTI ANI, RAPID!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.