Marius Șumudică, impresionat la Cluj-Napoca: „În viața mea n-am văzut așa ceva!”

Șumudică

Marius Șumudică (50 de ani) a condus primul antrenament la CFR Cluj și s-a declarat uimit de organizarea campioanei României. CFR Cluj este prima formație din Liga 1 care a sunat reunirea. Marius Șumudică, noul antrenor al campioanei, a luat contact cu jucătorii și cu arena „Dr. Constantin Rădulescu”, apoi a condus primul antrenament. „Șumi” a fost impresionat de ce a găsit în Gruia.

Marius Șumudică: „Nu am văzut în viața mea un asemenea club”

„CFR este un club profesionist, care nu interzice dialogul. Nu mi s-a pus în vedere să nu dialoghez cu presa. Astăzi am făcut primul antrenament. Sunt jucători cărora le-am dat liber o săptămână pentru că au fost angrenați în acțiunile loturilor naționale, aveau nevoie și mental și fizic. Am lucrat în străinătate 4 ani, am lucrat în România și am reușit să iau campionatul cu Astra, am fost la Rapid, am antrenat multe echipe, dar nu am văzut în viața mea un club atât de bine structurat. Nu ar fi trebuit să spun lucrurile astea, că îmi creez obligații și pun presiune singur pe mine, dar ăsta este adevărul.” 

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Șumi este impresionat și de oamenii pe care i-a cunoscut în Gruia

„Nu am întâlnit în viața mea așa oameni profesioniști, atâția oameni angrenați în acest proiect al CFR-ului. Te simți antrenorul, nu am ce să spun. Nu înțelegeam de ce președintele (n.r. Marian Copilu) e așa slab, dar săracul mănâncă o dată pe zi, de dimineața până seara e la stadion! Un om care nu știe altceva decât fotbal. N-am ce să spun. Toți cei care sunt angrenați aici, din orice ramură, marketing, birouri, tot ce se întâmplă în momentul de față, toată lumea e superprofesionistă! Sunt uimit de ce am găsit aici!”, a spus Marius Șumudică, la „Digi Sport Special”, citat de gsp.ro.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae: "Avem cele mai bune condiții, trebuie să producem fotbal!"

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.