Andrei Cristea a semnat de două ori cu Rapid: „Acolo voiam să joc!”

Andrei Cristea Salernitana

Puțini știu, dar Andrei Cristea a semnat cu Rapid. Nu o dată, ci de două ori! Prima dată în… 2003! Când avea 19 ani, iar giuleștenii erau campioni. Mai jos aveți dezvăluirile omului cu 114 goluri în Liga 1 ajuns acum la 37 ani!

Povestește-ne culisele transferului la steaua, în 2004. 
Ca să fiu sincer, nu știu dacă am mai spus-o public… dar Rapid a fost clubul cu care am semnat de două ori și pentru care n-am jucat niciun minut.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Primul contract a fost în 2003, când Giovanni Becali era președinte, venise Petrescu antrenor. Mă înțelesesem cu nea Giovanni, a venit la Bacău să negocieze cu Sechelariu, dar din păcate – sau din fericire  Sechelariu nu mi-a dat drumul să plec la Rapid. Eu voiam la Rapid, voiam să fac pasul afară după aia. 

Din ce mi s-a spus erau discuții cu Dinamo Kiev și cu Șahtior Donețk. Veniseră să mă vadă la un meci cu Craiova în care am dat trei goluri.

Și a doua oară când ai semnat cu Rapid? 
Nu vă pot spune când. E o discuție mult mai recentă, de acum câțiva ani. Dar transferurile se fac doar când jucătorii și cluburile sunt de acord. Dacă vrea doar jucătorul, rezultă o înțelegere fără valoare.

Sursa: gsp.ro

CITEȘTE ȘI  "Iosif e cel mai bun antrenor din România! Dacă îl schimbă, Rapid retrogradează"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.