Ștefan Ciuculescu, eliminat de la Survivor: „A fost o onoare”

Ciuculescu FC Rapid 1923 merge la Survivor

Ștefan Ciuculescu (27 de ani), fost portar la Rapid și fcsb, a fost eliminat duminică seara de la Survivor România, concursul televizat de Kanal D. Fotbalistul a plecat de la emisiunea filmată în Republica Dominicană, după ce a fost nominalizat alături de Elena Marin din tabăra „Faimoșilor” pentru eliminare. Totodată, din tabăra „Războinicilor” au fost propuși spre eliminare Albert Oprea și Maria Chițu.

Șoc la „Survivor România”! Ștefan Ciuculescu, eliminat

Vestea că Ciuculescu părăsește concursul vine după un scandal monstru petrecut în urmă cu o lună în fața camerelor. El s-a luat la bătaie cu Sebastian Chitoșcă în timpul unui joc pentru imunitate. Iată, mai jos, ce a declarat fostul portar despre eliminare!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Ce s-a întâmplat la Survivor, rămâne în Survivor. Toți cei de aici îmi vor rămâne prieteni. Nu pot decât să fiu mândru că am ajuns în ultimii 8. Pe aici s-au plimbat 41 de persoane, eu am rezistat. Este o mândrie, o onoare. Am luptat pe plajele fierbinți din Republica Dominicană. Le urez mult succes celor rămași! Mai aveți atât de puțin până la vis. Elenuș (n.r. Elena Marin) îmi doresc de la tine să ajungi în finală și să câștigi”, a spus Ștefan Ciuculescu, la Survivor România.

Sursa: prosport.ro

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | Investiții noi pentru Giulești! Ce se adaugă proiectului

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.