Nu e glumă! Ipoteza Săpunaru la FC Rapid 1923 prinde tot mai mult contur!

Săpunaru
Cristi Săpunaru

Apasa pe luna in care te-ai nascut! Ti-am pregatit ceva special IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE | OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Daniel Niculae a vorbit din nou despre ipoteza ca Săpunaru să vină în Giulești! Iar la cum îl simțim noi pe Nico, pare că șansele sunt tot mai mari! Mai ales în cazul promovării în Liga 1. FC Rapid 1923 s-a impus cu 2-0 în meciul cu Miercurea Ciuc şi a făcut un pas uriaş către promovarea directă în Liga I. Cu patru etape rămase de disputat până la finalul play-off-ului, giuleştenii au un avans de patru puncte faţă de ocupanta locului 3, CS Mioveni. Loc care asigură prezenţa în barajul de promovare.

Daniel Niculae a abordat cu ponderație inițial subiectul

„Nu aş vrea să vorbesc despre viitor. Pentru că viitorul nostru apropiat înseamnă promovarea. Trebuie să luăm totul pas cu pas. Să ne realizăm obiectivul principal care era promovarea în prima ligă. Vom vedea ce va fi în funcţie de ce se va întâmpla la finalul acestui campionat„, a declarat Daniel Niculae la Telekom Sport.

Care sunt șansele ca Săpunaru să vină la FC Rapid 1923!

Cooptat în conducerea clubului, Daniel Niculae a vorbit şi despre o posibilă venire a lui Săpunaru la FC Rapid 1923. La şase ani de la ultima sa experienţă în Giuleşti. Ajuns la 37 de ani, fundaşul central a fost informat de antrenorul lui Kayserispor că nu va mai rămâne la echipă din vara acestui an.

„Eu cu Cristi suntem prieteni şi nu trebuie să avem motive ca să vorbim. Suntem prieteni, vorbim foarte des, nu trebuie să ascundem lucrul acesta. Ar fi un lucru extraordinar dacă s-ar întoarce Cristi la Rapid. Normal că îmi doresc să vină alături de noi, de echipă, ar fi un avantaj enorm pentru Rapid, ar fi un lucru extraordinar pentru suporterii Rapidului şi pentru tinerii jucători ai Rapidului” , a mai spus Daniel Niculae.

CITEȘTE ȘI  SPECIAL | Încă o șansă mare la promovare pentru FC Rapid 1923

Săpunaru, dorit şi de CS U Craiova

Conform 3minute.net, Mihai Rotaru este interesat de aducerea lui Cristian Săpunaru, pe care l-a dorit şi în trecut, la Universitatea Craiova. Sursa citată anunţă că Săpunaru este un fotbalist îndrăgit de fanii olteni, iar transferul acestuia s-ar putea realiza după modelul celui al lui Marius Constantin, un alt fotbalist cu experienţă care s-a impus rapid în defensiva Craiovei în actuala stagiune.

Sursa: telekomsport.ro

1 COMENTARIU

  1. Constantin e un mercenar, Sapunaru e rapidist pana-n maduva si dincolo de ea! Vine gratis la noi decat sa mearga pe 1 milion de euro pe an la aia! Ce 1 milion, si un miliard refuza! Cum ar fi refuzat Porto sa ramana aici dar n-a avut de ales, asa cum el insusi a spus-o!

    Tot impedimentul ce-ar fi e ca acest Rapidul nu e chiar Rapidul de la care a plecat, ca si originalitate si tot ce-i trebuie, dar e pe drumul cel bun sa devina Rapidul tuturor, cel la care Sapunaru a jucat! In acel moment Sapunaru n-ar mai avea nici un dubiu.

LĂSAȚI UN MESAJ