Daniel Niculae a abordat subiectul noului stadion! Când joacă băieții în Giulești

Rapid Niculae Nico
Niculae pe vremea când juca la AFC Rapid

Apasa pe luna in care te-ai nascut! Ti-am pregatit ceva special IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE | OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Daniel Niculae a vorbit după victoria echipei sale! FC Rapid 1923 s-a impus cu 2-0 în faţa FK Miercurea Ciuc, într-un meci al etapei a 6-a din play-off-ul de promovare pentru Liga 1. Hlistei a marcat din lovitură de la 11 metri în minutul 17. Bălan a închis tabela în minutul 66. FC Rapid 1923 este pe locul în 2 clasament, fiind la trei puncte de liderul FC U Craiova 1948. După ultima victorie din Liga 2, Daniel Niculae a vorbit despre evoluţia echipei.

Ce a declarat Daniel Niculae

„Victorie mare, foarte importantă, în faţa unei echipe bune, cu un antrenor foarte bun, care joacă foarte bine. Nu am făcut cea mai bună partidă, dar am obţinut cele trei puncte, care sunt cele mai importante. Mai sunt patru etape până se termină campionatul şi păstrăm distanţa faţă de Mioveni. Se acumulează şi o stare de oboseală, inclusiv psihică. Aici a fost mereu presiune, dar când joci cu promovarea în faţă, e greu”, a spus Daniel Niculae, în exclusivitate la Sport Report, de pe Telekomsport.

Se teme că la Giulești vor fi întârzieri

Stadionul din Giuleşti ar fi trebuit sa fie gata în luna mai, dar lucrările s-au prelungit. Niculae a dezvăluit că echipa are la dispoziţie trei variante de terenuri pe care ar putea evolua şi că pentru moment, nu ştie când va juca Rapid primul meci pe noua arenă din Giuleşti.

„Da, avem două, trei variante de teren de joc. Dar v-am mai spus, ăsta o sa fie ultimul lucru la care ne gândim în acest moment. Şi anume, pe ce teren vom juca dacă promovăm. Nu ştiu când va juca primul meci Rapid pe Giuleşti. Constructorul ar trebui să ştie. Noi suntem primii interesaţi, dar se pierde foarte mult timp cu recepţia stadionului propriu-zis. Nu depinde de noi. Dacă ar depinde de noi am face toate demersurile necesare. Ne dorim să jucăm acolo, dar aşteptăm. Îmi este teamă că ar putea dura mult. Dar sper să nu dureze mult până vom putea să inaugurăm Giuleştiul. Aş vrea ca lucrurile să se mişte repede, dar nu depinde de clubul Rapid”, a spus fostul internaţional român.

CITEȘTE ȘI  INFO | Dublă de foc în patru zile pentru FC Rapid 1923. Program de promovare

Sursa: telekomsport.ro

3 COMENTARII

  1. Un stadion care trebuia să fie gata în vara lui 2020, are acum un termen incert de finalizare. Și are 15000 de locuri, nu 80000! Și e făcut mai mult decât economic! Dar să zicem „merci” și pentru atât…

  2. Păi Dandea oricum e cel mai bun fundaș central acum. Dar pe cine să te bazezi? Pe Nastos? Pe Zunic? Ignat, Catrici, trebuie să crească. Dandea și Săpunaru ar putea construi un cuplu bun, dar ar mai trebui un fundaș acolo, de calitate. Poate să fi Ignat, dar are nevoie de măcar un an să crească. Plus că, în caz de promovare, e clar că din vara lui 2022 nu prea te mai poți baza nici pe Dandea, nici pe Săpunaru… Cel puțin în teorie. Deși, la ce fotbal e la noi, un jucător de nivelul lui Săpun duce ca Victorino Hilton, până la 43 ani…

  3. Chiar ar fi nevoie de el mai ales că Dandea este ca o masea stricată. HAI BAIETI ACUM ESTE NECESAR SA PUNETI” OSUL „MAI MULT,ADICĂ SĂ FITI PRIMI LA MINGE,DAR NUMAI DACĂ O FACETI TOTII ,VĂ SPUNE UN RAPIDIST DE 50 ANI ?!

LĂSAȚI UN MESAJ