Cristian SapunaruDiverse

Ce lovitură! Marius Constantin – Cristi Săpunaru, cuplul de „centrali” în Liga 1!

Cristian Săpunaru (37 de ani) a anunţat că a ieşit din graţiile antrenorului de la Kayserispor, iar acesta ar putea reveni în Liga 1. Presa din Oltenia anunţă că fundaşul central ar putea fi o variantă pe placul patronului CS U Craiova, Mihai Rotaru. Cluburile din Liga 1 au început căutările pentru noul sezon din Liga 1. „Dacă se continuă aşa, trebuie să căutăm jucător”, a declarat antrenorul Marinos Ouzounidis, la finalul meciului cu Botoşani. O variantă low-cost pentru olteni ar putea fi Cristian Săpunaru. Cel care a anunţat, recent, că nu mai intră în planurile antrenorului de la Kayserispor.

Cristi Săpunaru ar putea fi coleg cu Marius Constantin!

„Am fost informat de antrenor că nu mai fac parte din echipă şi nici din planurile sale. Respect decizia antrenorului, chiar dacă nu sunt de acord cu ea, dar trebuie să o respect, întrucât respect clubul”, a anunţat Săpun. Conform 3minute.net, Mihai Rotaru se poate orienta spre Cristian Săpunaru. Cel pe care l-a dorit şi în trecut. Fostul fotbalist al lui Rapid Bucureşti mai are contract cu Kayserispor până în vară, iar acesta ar putea veni gratis la echipa din Oltenia. Sursa citată de telekomsport.ro anunţă că Săpunaru este un fotbalist îndrăgit de fanii olteni. Motiv pentru care transferul acestuia s-ar putea realiza după modelul celui al lui Marius Constantin. Un alt fotbalist cu experienţă şi cu aptitudini de lider.

  • Kayserispor e clubul pentru care Cristian Săpunaru a jucat cele mai multe meciuri din carieră, 105 la număr. Cu unul mai mult decât la FC Porto.
  • În Turcia, apărătorul central a mai evoluat la Denizlispor, iar în România ultima dată a jucat la Astra Giurgiu.

Universitatea Craiova are probleme în apărare

Echipa antrenată de Marinos Ouzounidis are probleme în apărare. Paul Papp s-a accidentat şi a fost operat în Italia, în timp ce Acka a fost izolat de conducere, după disensiunile din iarnă. Singurele variante pe care CS U Craiova le are acum sunt Marius Constantin şi Mihai Bălaşa. Cu toate acestea, Cristi Săpunaru este dorit și la FC Rapid 1923 de Daniel Niculae mai ales, însă pentru a discuta despre această posibilitate, în mod sigur echipa trebuie întâi să promoveze. Având în vedere că salariul pe care i-l poate oferi Craiova și nivelul la care se află acum oltenii sunt cu mult superioare față de ce pot pune vișiniii pe masă.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.