Daniel NiculaeDiverse

Dani Coman a oferit prima reacție după venirea lui Daniel Niculae la FC Rapid 1923

Dani Coman a oferit un interviu în exclusivitate, pentru Telekom Sport. Preşedintele Astrei a discutat despre problemele organizatorice din Liga 1 și aducerea lui Daniel Niculae la FC Rapid 1923. Precum mai multe voci importante din fotbalul românesc, Dani Coman a criticat public regula U21. Cea impusă de Federaţie de în ultimele sezoane. Chiar dacă cerinţele acesteia s-au schimbat de-a lungul timpului, conducătorii cluburilor din prima divizie sunt nemulţumiţi de prezenţa acestei condiţii şi o vor scoasă din regulament.

Dani Coman este nemulţumit de regula U21 a Ligii 1

Dani Coman aşteaptă eliminarea acestei reguli, dar şi introducerea cât mai rapidă a VAR, sistem pe care îl consideră crucial pentru dezvoltarea fotbalului românesc. ”Dacă un antrenor înjură arbitrul, e normal că trebuie dat afară. Dar aşa cum a fost eliminat Eugen Neagoe, cred că e mult prea puţin. Trebuie să ne adaptăm, să facem sacrificii pentru a se implementa cât mai repede VAR-ul. Este de ajuns un singur jucător U21 pe tot parcursul jocului. Anul trecut, trebuie să ţinem cont că a fost un an greu, un an cu pandemie, un an în care juniorii nu au jucat deloc şi a fost practic imposibil pentru a pregăti nişte juniori de Liga 1. Efectiv nu putem alinia o formulă competitivă cu doi juniori în teren”, a spus Dani Coman, pentru Telekom Sport.

Ce spune despre Daniel Niculae

Fostul portar al Rapidului a lăudat mutarea făcute de giuleşteni, prin aducerea lui Daniel Niculae. Coman îl vede pe fostul său coechipier drept omul perfect să o conducă pe Rapid în Liga 1. Cel mai bun lucru care s-a întâmplat la Rapid în ultima perioadă este venirea lui Daniel Niculae. Sunt ferm convins că va duce Rapidul acolo unde îi e locul şi acolo unde ne dorim cu toţii, în prima ligă şi între primele echipe ale campionatului. El e un băiat deştept şi ştie că la Rapid, dacă câştigi 20 de meciuri şi ai pierdut unul, nu ai făcut nimic bine, a conchis Dani Coman.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.