INTERVIU | Take Macri la 89 de ani: „Datorită unei mingi am văzut 37 țări!”

Take Macri
Take Macri povesteşte despre cariera sa. Foto: romaniansoccer.ro

Take Macri, unul dintre jucătorii legendari din istoria Rapidului, nu mai are secrete pentru cei care sunt pasionați de istorie rapidistă. Nu de alta, dar în urmă cu trei ani, 1923.ro l-a descusut în totalitate. Într-un mega interviu exclusiv pe omul care a fost căpitan aproape 14 ani în Giulești. Dinainte ca Rapid să ia titlul din 1967! Pe care, din păcate, nu l-a prins. Ajuns la 89 de ani, pe care i-a împlinit pe 28 aprilie, Take Macri a oferit un interviu video pentru pagina de Facebook FC Rapid 1923. Fostul mare fundaș, primul român nominalizat la Balonul de Aur, locuiește acum la Paris și nu a mai ieșit de acasă de săptămâni bune. E de înțeles.

Take Macri îi este recunoscător lui Dumnezeu

Însă e mai verde ca oricând! Iar memoria sa pare imperturbabilă. Dincolo de amintirile rapidiste, o tonă comprimată în numai o oră de discuție cu Lucian Ionescu, Take Macri a găsit și timp să fie recunoscător: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat această viață și că, datorită unei mingi am văzut 37 de țări și am cunoscut atâția oameni și… neoameni”, a spus Macri aproape plângând. Emoții sincere! Sunt sigur de asta pentru că acest om, indiferent cât de legendar este, nu uită niciodată să dea un telefon de ziua cuiva de naștere sau să trimită o vedere, de la Paris, de Crăciun. De aceea, urmăriți interviul, chiar dacă l-ați citit și pe al nostru!

Invitat oficial la inaugurarea noului Giulești

Take Macri are ce spune și, în plus, a fost invitat oficial și la inaugurarea noului stadion Giulești. Indiferent când va avea ea loc… Măcar de atât este bună această pandemie, că ne mai aduce posibilitatea să ne reamintim mai mult, la nivelul la care merită, de ale noastre legende. Așteptăm cu interes să vedem cine este următorul invitat, pentru sâmbăta viitoare.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!