DiverseGigi Becali

Dezvăluire neverosimilă! Negociază Marius Şumudică cu Gigi Becali?!

Gigi Becali a anunțat că are o listă de trei antrenori din care va alege noul tehnician al echipei. Finanțatorul fcsb i-a nominalizat pe Mihai Teja și Dan Alexa, în timp ce al treilea nume nu a fost făcut public. E adevărat că m-am văzut cu Dan Alexa azi. Nu am hotărât nimic. E posibil să mă văd și cu Mihai Teja. S-ar putea să mă mai văd cu cineva. Discutăm despre disciplină, despre tactică, despre cum văd eu lucrurile. După aia fac rugăciune să-mi lumineze Dumnezeu mintea și să-mi spună pe cine să iau. Ca să ai un favorit trebuie să ai discuții. Nu am vorbit cu toți, a spus Gigi Becali în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la digisport.ro.

Gigi Becali l-ar fi contactat pe Marius Şumudică!

Invitat la Digi Sport Special, jurnalistul Remus Răureanu a dezvăluit care este al treilea nume de antrenor, pe care Gigi Becali nu vrea să îl facă public. Din informațiile mele este vorba de Șumudică. Patronul fcsb a spus Alexa și Teja și mai este un nume secret pe care nu vrea să îl spună. Șumudică este numele secret. Din informațiile mele, au discutat deja. Șumudică nu este nici el hotărât să vină, e mai complicat. Ar fi complicat și pentru că nu este un antrenor pe placul lui Mihai Stoica, a dezvăluit Remus Răureanu.

Şumudică a spus că iubeşte Rapid mai mult decât propria familie!

Dacă o astfel de negociere ar avea loc şi, mai rău, dacă părţile ar bate palma, lovitura ar fi teribilă pentru suflarea rapidistă. Nu de alta, dar Marius Şumudică nu o dată a spus că nu va putea antrena vredoată fcsb / steaua. Mai ales că Şumi nu o dată a declarat că iubeşte mai mult Rapidul decât propria sa familie… De asemenea însă, este de notorietate relaţia de amiciţie pe care antrenorul o are cu Gigi Becali. Astfel încât situaţia este una de urmărit! Interesant este că şi Dan Alexa, alt nume pe care Becali l-a vehiculat, a dat asigurări că nu se vede pe banca steaua sau fcsb!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.