DiverseGigi Becali

VIDEO / Alexandru Ioniţă a avut o replică subtilă pentru Gigi Becali

Alexandru Ioniţă (24 de ani) a stabilit scorul final în meciul de pe Arena Națională, după ce a transformat penalty-ul obținut de Adi Păun, iar a doua zi dimineață a fost prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”. Mijlocașul campionilor a povestit de ce Păun l-a lăsat pe el să execute de la punctul cu var, dar n-a ratat nici ocazia de a-i da peste nas lui Gigi Becali, cel care a spus că are în lot fotbaliști mult mai valoroși decât el. ”Au făcut investiții foarte mari cei de la fcsb. Acum, glumind puțin, l-aș întreba eu acum pe domnul Becali câte clase am eu acum peste Man și peste Coman? Pentru că atunci când am venit la CFR a spus că ei sunt cu 17 clase peste mine”, a replicat Ioniţă.

Ioniţă dă asigurări că nu va merge la fcsb

Chestionat dacă a avut vreodată ofertă concretă de la fcsb, Ioniță a dezvăluit: ”Nu am luat niciodată contact cu cei de la FCSB sau Steaua, pentru că nu aș putea să merg acolo. Am spus-o de atâtea ori, repet și acum, nu aș putea. Eu m-am apucat de fotbal pentru tata și pentru Rapid. Aceasta a fost prima mea dorință, să joc pentru Rapid, a mea, a tatălui meu. Mulțumesc domnului Becali, fcsb a investit cel mai mult, dar nu pot merge acolo”, a completat Ioniţă.

Gigi Becali: ”Care Ioniţă? Am spus eu asta?”

Replica lui Gigi Becali nu a întârziat. După ce a confirmat că Mihai Teja și Dan Alexa sunt favoriți pentru a prelua postul lui Nicolae Dică, omul de afaceri a reacționat și la ”înțepătura” lui Ioniță. ”Care Ioniță? Am spus eu asta, nu știu. Să mă ierte băiatul! Poate am zis, cine știe. El e mai bun, dar ăia fac milioane iar el face zeci de milioane. Dar, eu nu mă cert cu jucătorii, eu iubesc oamenii”, a spus Becali, în direct, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.