VIDEO / Şumudică e în delir! Ce s-a întâmplat în ultimul meci depăşeşte imaginaţia

Şumudică
Marius Şumudică, momente unice

Marius Şumudică a obținut o victorie dramatică în Arabia Saudita. Al Shabab s-a impus pe terenul lui Al Ahli, cu 1-0, iar singurul gol al meciului a fost marcat de Arthur, în minutul 90+6. Românul a dat dovadă de o inspirație incredibilă. Șumi îl introdusese pe brazilian, în minutul 87. Constantin Budescu a participat și el la faza golului. I-a pasat perfect pe culoar unui coechipier, care a centrat apoi pentru șutul din prima al atacantului de 26 de ani. De asemenea, Valerică Găman a fost și el integralist.

Marius Şumudică i-a dedicat victoria tatălui său

Bucuria a fost una fără margini pentru Marius Şumudică: acesta a sărbătorit alături de fani, prin gardonul stadionului, după ce a alergat către tribună. „O victorie care mă bucură enorm. Îi dedic victoria tatălui meu, care are în acest moment ceva probleme de sănătate!”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro. După această victorie, Marius Șumudică și Al Shabab au urcat pe locul 5 în Arabia Saudită, cu 23 de puncte. Primul loc este ocupat de Al Hilal (32 de puncte). Al Nassr este pe 2 (29 de puncte) iar podiumul este completat de Al-Taawon.

Daniel Isăilă a obţinut un rezultat excepţional în Arabia Saudită.

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, formaţia pregătită de tehnicianul român, Al Hazm, a câştigat în faţa liderului Al Hilal, în deplasare. Conduşi la pauză, oaspeţii au revenit spectaculos şi s-au impus cu 2-1, primul succes în campionat după şase meciuri. Vezi aici VIDEO cu golul şi reacţia fabuloasă a lui Marius Şumudică.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!