Diverse

NEWS ALERT / Costi Berechet a semnat! Când ar putea debuta

Costi Berechet şi-a revenit după o accidentare cruntă, dublă fractură de tibie şi peroneu. După ce a fost ajutat să se facă bine financiar şi moral de Adi Voicu, Ovidiu Burcă şi Daniel Nicuale, Costi s-a înţeles cu Carmen Bucureşti. Echipă care se luptă pentru un loc în play-off-ul ligii 4 cu CS FC Dinamo şi AFC Asalt. Cu toate că s-a antrenat o perioadă cu Academia Rapid, era greu pentru Costi să se impună la echipa care deja are o concurenţă teribilă în atac. Motiv pentru care a ales echipa la care joacă fostul său coleg de la AFC Rapid, Narcis Ioniţă.

Costi Berechet, primul antrenament normal după şapte luni!

Pentru prima dată de la cumplita accidentare, Berechet a intrat la antrenamente normale. Câteva fotografii în acest sens pot fi văzute în articolul ataşat. Costi Berechet a semnat cu Carmen pentru şase luni şi sunt şanse mari să debuteze chiar săptămâna viitoare. Atunci, noul club al fostului decar de la AFC Rapid are meci cu formaţia de pe locul 3, Tricolor, iar Bere ar putea bifa câteva minute. Primele după aproximativ şapte luni de pauză forţată şi nedorită! Cu acest transfer putem readuce în discuţie acum la o scară echitabilă, chiar dacă nu direct proporţională, evident, ceea ce s-a întâmplat acum 71 de ani.

Omologii lui Bazil Marian şi Tinel Stănescu

Atunci, de la Carmen la Rapid se transferau Bazil Marian şi Tinel Stănescu. Oameni care au scris o istorie de netăgăduit pentru clubul de lângă Podul Grant. Acum, roata s-a întiors. Din nou, subliniem, păstrând proporţiile. Narcis Ioniţă şi Costi Berechet au trecut de la Rapid la Carmen. Şi le dorim din suflet ca ei să scrie istorie pentru clubul care le-a întins o mână spre normalitate. Fostul căpitan şi şeptar de la AFC Rapid, Narcis Ioniţă, deja a debutat. Îl aşteptăm şi pe Costi! Şi le dorim amândurora urcuş cât mai rapid în carieră!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.