Meci fabulos al fostului căpitan de la AFC Rapid!

Narcis Ioniţă Rapid
Narcis Ioniţă, fostul căpitan de la AFC Rapid, a marcat la Carmen

În etapa a 25-a din liga 4 Bucureşti au fost, ca de obicei, câteva surprize. Cea mai mare însă, de departe, a fost în meciul Carmen – Tricolor. Echipa de pe locul 3 a clacat cu 0-3 pe terenul echipei la care, în acest moment, sunt legitimaţi, Narcis Ioniţă, Costi Berechet şi Gaby Batchabi. Toţi trei foşti fotbalişti la AFC Rapid. Meciul ăsta a fost însă despre fostul căpitan din Giuleşti. După ce la meciul de adio de la AFC Rapid, 4-7 cu… Tricolor, Narcis a dat două goluri. Recidiva a venit acum, tot cu două boabe. Nu a mai fost însă 4-7, ci 3-0. În plus, Ioniţă a furnizat şi un asist. Pentru un rezultat care o pune pe Carmen într-o postură excelentă pentru ocuparea locului 4! Cu toate că urmează meciuri dificile cu Comprest GIM, steaua sau chiar Asalt, adversar direct la mult râvnita poziţie.

Narcis Ioniţă a ajuns la 14 goluri pentru AFC Rapid şi Carmen

Narcis Ioniţă a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Se află în vârf de formă. Practic, în total, cu aceste două goluri, fostul număr 7 de la AFC Rapid a marcat 14 goluri în această ediţie de liga 4. 11 pentru giuleşteni, plus încă unul pe care l-a dat pentru Carmen, primul, cu Victoria. Urmează, sperăm noi, multe altele. Şi îi dorim ocuparea unui loc de play-off care va cântări enorm în CV-ul puştiului de 18 ani. Până atunci, vă oferim rezultatele complete ale etapei 25 din liga 4 Bucureşti. Cu menţiunea că mai este aşteptat cel al unei partide pe care o puteţi observa mai jos. În orice caz, aceasta nu impactează în vreun fel lupta în fruntea clasamentului.

Clasament ce este dominat în continuare, autoritar, de Academia Rapid. Echipă care, aşa cum am scris, va promova cel mai probabil de pe locul 1 în faza play-off-ului. Sportiv stă excelent. Rămâne de văzut din acel moment înainte!

LĂSAȚI UN MESAJ