Cale liberă spre locul 1! Academia a spulberat şi Asalt!

Academia Rapid

Asalt – Academia Rapid 0-4 nu lasă loc de alte comentarii. Cu toate că meciul s-a jucat fără spectatori din cauza nepăsării conducătorilor de la echipa oaspete care a arătat cât de mult o interesează suporterii, Daniel Niculae a câştigat de unul singur meciul. Atacantul care valorează, probabil, cât toată liga 4 la un loc, a marcat de trei ori. Asta înainte de pauză! Şi a rezolvat problema cu un adversar, totuşi, de la care existau mai multe aşteptări. Golul de pe final al lui Lădaru a consfinţit un scor confortabil, 4-0. Oarecum predictibil, dacă făceam un cumul de factori. Între forma excelentă pe care echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 o traversează şi scorul din tur. Când, pe Giuleşti, formaţia lui Nico şi Pancu s-a impus cu 7-1.

Pentru Academia urmează meciul cu Carmen de pe Giuleşti

Rezultatul a fost acum ceva mai blând, însă el consfinţeşte, lejer, statutul de favorită detaşată a echipei vişinii la fotoliul de lider sportiv. În altă ordine de idei, vă prezentăm mai jos echipa cu care Academia Rapid a învins categoric formaţia paznicilor. Ciuculescu – Voicu, Maftei, D. Bratu, M. Stancu – Burlacu (15′ Grigore), Duriță, Lădaru, Goge (66′ Iacob) – Vlada (60′ Pancu), Niculae (79′ Bărbălău). Pentru formaţia antrenată de Mihai Iosif şi Constantin Schumacher urmează penultima întâlnire pe Giuleşti din sezonul regulat. Este vorba despre meciul cu Carmen ce va avea loc sâmbătă, 28 aprilie. O echipă care, mai mult ca oricând, speră la locul 4 de pe play-off. Datorită unei victorii de senzaţie cu AS Tricolor la care fostul căpitan al AFC Rapid, Narcis Ioniţă, a fost vioara 1.

Academia termină pe locul 1 şi dacă pierde la masa verde cu Victoria

În acest moment, Academia Rapid rămâne la şapte puncte în faţa stelei, dar are şi un meci în plus. Chiar şi aşa, şansele să mai piardă vreun punct pe teren până la finalul stagiunii sunt nule. Având în vedere adversarii modeşti – exceptând Carmen – cu care mai are de jucat. Alte trei vor fi pierdute, cel mai probabil, la masa verde cu Victoria. Chiar şi aşa însă, Academia Rapid va termina, în mod normal, cu cel puţin un punct peste csa steaua înaintea play-off-ului. Rămâneţi pe 1923.ro pentru a urmări tot ceea ce se întâmplă pe ultima sută de metri în liga 4 Bucureşti!

Foto: Alex Paraschiv

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.