NEWS ALERT / Academia a făcut anunţul! Se joacă fără suporteri!

Niculae Academia Rapid
Academia Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Pe contul de Facebook de la Academia Rapid s-a făcut anunţul oficial, anume cel că meciul AFC Asalt – Academia se va disputa pe 25 aprilie, ora 17, pe terenul Electromagnetica, fără spectatori! Vă redăm mai jos, integral, postarea. După ce o veţi citi, tragem concluziile noastre. Apoi le puteţi trage şi voi pe cele personale.

Comunicat Academia Rapid

Dragi rapidiști,

Vă anunțăm că, din păcate, la meciul cu AFC Asalt, nu vom beneficia de susținerea voastră, jocul urmând a se desfășura fără spectatori.

Deja s-a creat o „modă” în a nu permite accesul rapidiștilor de către anumite echipe gazdă. După Romprim și Dinamo, AFC Asalt a forțat mâna clubului nostru, încercând să oblige Academia Rapid să cumpere 1000 de bilete, la prețul de 30 lei bucata, în caz contrar porțile urmând a fi închise.

Văzând că Rapidul nu intră în acest joc murdar, gazdele au refuzat și transmisia la televizor a partidei, privând publicul rapidist de ocazia de a-și vedea favoriții.

O să ne lipsiți din tribunele Electromagneticii, însă promitem că le vom răspunde gazdelor pe teren.

A făcut ceva conducerea pentru ca meciul să se joace cu suporteri?

În loc de aceste lamentări şi şantaj emoţional, total neprofesionist pentru un club cu aspiraţiile Academiei Rapid, ne-am fi dorit să aflăm dacă s-a negociat, dacă s-a făcut vreo contra-propunere, aşa cum era normal. Preţul exagerat al biletelor pentru acest tip de nivel fotbalistic nu este un joc murdar, ci doar o cerinţă democratică. E drept, nerealistă. Dar asta nu înseamnă că nu putea fi negociat! Am vrea să fi fost expuse aceste negocieri. Pentru transparenţă, evident!

Pentru că altfel, una dintre concluzii este că Academia Rapid s-a gândit că nu merită efortul pentru accesul suporterilor. Sigur, valoric, fotbalistic, echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 este net favorită. Dar era frumos să se găsească, cumva, o soluţie ca şi suporterii să aibă acces la meci. Sau măcar să se caute una!