Fotbal internațional

Golgheterii avuţi de Rapid în 2016 s-au transferat

Cătălin Bărbălău şi Narcis Ioniţă sunt ultimii doi golgheteri de la Rapid. La 17 ani cei doi au marcat, fiecare peste 20 de goluri şi au contribuit la promovarea echipei din liga a 5-a în liga a 4-a. La finalul sezonului 2016-2017. Ba chiar de pe primul loc! Cu un an înainte, Rapid juca la cu totul un alt nivel. Promova, de pe primul loc, din liga a 2-a în prima. Doar că între timp a venit falimentul şi marea schimbare. Totuşi, noi nu îi putem uita pe Iulică Popa şi Vlad Morar. Oamenii care au marcat de cele mai multe ori pentru giuleşteni în acea stagiune, 2015-2016. Amândoi s-au transferat recent.

Vlad Morar va juca în Grecia

Vlad Morar, la 24 de ani, rămâne încă pe val. După ce în sezonul trecut a jucat jumătate de an la ASA Târgu Mureş şi jumătate la Viitorul Ovidiu, cu care a luat şi titlul, atacantul s-a transferat în Grecia. E adevărat, nu la o superforţă, dar la o echipă din prima ligă. Este vorba despre Panetolikos. Vlad Morar a semnat pe trei ani cu formaţia care a terminat ultimul sezon pe locul 11. Fondată în 1926, echipa elenă nu a strâns decât şapte sezoane în primul eşalon. Dintre care, ultimele patru au fost consecutive. Cea mai bună poziţie ocupată în istoria sa este locul 7 în 2015. Morar a marcat 9 goluri pentru Rapid în 15 meciuri, el jucând în Giuleşti la fel cât a făcut-o şi pentru ultimele două echipe: jumătate de sezon.

Fotografia postată de Apostu Bogdan.

Iulian Popa, de la Rapid, la Hermannstadt

Iulian Popa, marcator a 16 goluri pentru Rapid în sezonul 2015-2016, nu a fost campion al României. Nici măcar nu a reuşit promovarea cu FC Braşov, ultima sa echipă. La care a jucat în sezonul precedent. Mai mult, după falimentul şi dispariţia din liga a doua, mijlocaşul de 33 de ani se gândea serios la retragere. Mai ales că aproape toate echipele la care a jucat în carieră au dispărut de pe harta fotbalului mare. În ciuda acestui fapt, proiectul de la FC Hermannstadt l-a convins să continue. Astfel, fostul decar din Giuleşti va juca în sezonul 2017-2018 pentru echipa din Sibiu, în liga a doua. Este interesant că rampa sa de consacrare în Liga 1 a fost altă echipă din Sibiu, Voinţa. Club care, între timp, aşa cum am spus, a dispărut. Iulian Popa va fi adversar cu fratele său, Adrian Popa. Care este căpitan la Ripensia Timişoara.

Fotografia postată de Negut Radu.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. După ce l-ați pierdut pe Mihai Iosif ați început sa pierdeți și cei mai buni jucatori. Oare ce mai urmează? Păcat! Se pare ca actualul proiect e la cap de linie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.