Fan Zone

EMOTIONANT / Poezia unui copil de 15 ani

Mihai Iosif este unul dintre secunzii pe care Dan Alexa i-a avut la Rapid. În acelaşi timp, Iosif a fost şi antrenor al grupei de copii 2001, acolo unde a jucat şi fiul său, Sabin. În ziua de 20 iulie, când, Rapidul pe care îl ştim ia o pauză forţată, din cauza incompetenţei unuia, reacţia puştiului ne-a lăsat fără cuvinte. Sabin Iosif a postat pe profilul său de Facebook câteva poze în tricoul Rapidului, dintre care o parte vi le prezentăm şi noi mai jos. Cel mai important însă, tânărul de 15 ani a scris o poezie pe care i-o dedică bătrânului de lângă Podul Grant. Iată versurile:

Astăzi şi speranța moare,
Dar spiritul rămâne viu,
Fiind mândru că am avut o mare onoare
De a purta tricoul alb-visiniu.

Am trăit momente de bucurie,
De tristețe și de supărare
Am iubit echipa la bine,
Dar mai ales când nimic nu mai avea culoare

De la bucurie la necaz
De la agonie la extaz
Asta e descrierea perfectă
Pentru Rapid, echipă ce dispare și îmi lasă inima incompletă…?

s iosif

sabin iosif alexa

sabin iosif sapunaru

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Domnilor cred că trebuie schimbat numele echipei în Phoenix Rapid sau Rapid Phoenix?.

  2. RESPECT DAN ALEXA ! RESPECT TUTUROR JUCATORILOR CARE AU CREZUT PANA IN ULTIMA CLIPA CA RAPID NU VA MURI ! ASTAZI CAND MAESTRUL BELIGAN NE-A PARASIT S-A DUS SI RAPIDULETUL NOSTRU. OARE NOI, RAPIDISTII, CE VOM FACE? PENTRU MINE E CLAR, FOTBALUL ROMANESC FARA RAPID NU EXISTA! POATE VOM RENASTE PRECUM PASAREA PHOENIX, NU STIU CE VA FI, E TRIST, TRIST…..AM SPUS-O MAI DEMULT, SA FIM BUCUROSI CA RAPID EXISTA, DAR ACUM, ACUM NU MAI AVEM NIMIC, VA DATI SEAMA? ACUM VREO CINCISPREZECE ANI AM AVUT OPORTUNITATEA DE A PLECA DIN TARA. CEVA INSA MA OPREA, DA, RA RAPIDULETU. CUM PUTEAM EU SA PLEC DIN TARA SI SA NU MAI FIU ALATURI DE RAPID? ASA CA AM RENUNTAT, RAPIDUL A FOST UNUL DINTRE MOTIVELE RENUNTARII. DAR AZI, AZI CE FACEM? CE VOM FACE MAINE, POIMAINE? NU STIU SA RASPUND. TRIST, NU CREDEAM SA APUC ASEMENEA ZILE CUMPLITE…. PACAT DE RAPIDUL NOSTRU SFANT! SPER INSA SA MAI APUC ZIUA IN CARE RAPIDUL VA RENASTE SI VOM FI DIN NOU PE STADION, NOI, CEI MULTI SI ASUPRITI, CACI ASTIA SUNTEM NOI, RAPIDISTII! CE POT SA MAI SPUN DECAT SA SPERAM CA VOM MAI APUCA ZIUA IN CARE RAPID VA RENASTE ! HAI RAPIDULETU !

  3. Nemernicii au distrus RAPIDUL. Are dreptate dl Virgil Draghia in interviul acordat pentru Digi, despre care am numai cuvinte frumoase si respect, cand s-au angajat sa preia Rapidul cetatateanul MV trebuia sa gandeasca ce potential are pentru a conduce un brand ca Rapidul. Ne lipsesc MOTU Pitis, Colea Rautu, Nae Lazarescu si multi altii ca sa-I bage in sedinte pe NEMERNICI. Au crezut (Moraru, sotia si fiul) ca lichiditati inseamna doar apa de azuga, iar aceasta asigura existenta. Doar cu apa nu se poate trai MORARULE! Dar chiar si in aceasta situatie, acest domn MV, nu a depus toate diligentele pentru evitarea falimentului. S-au facut greseli copilaresti, sau poate asta vrea numitul Moraru. De ce nu a respectat Planul de reorganizare? de ce s-au marit cheltuielile cand tu MV trebuia sa respecti Planul. Sau asta v-ati dorit domnule MV? Eu cred ca rapidistii nu vor fi de accord cu comportamentul dvs de patron vis a vis de RAPID BUCURESTI, dar si de iubitorii acestui CLUB, iar intr-o perioada relative scurta poate intentam si un proces penal pentru….. In rest, respect lui Dan Alexa, Virgil Draghia, Raul Costin, Nico, Sapunaru si la toti ceilalti fotbalisti ramasi langa echipa. Sanatate maxima!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.