Rapid

La Multi Ani, Iulian Popa!

Pe 20 iulie 2016 am primit o lovitură puternică. Practic parafarea faptului că nu vom juca în Liga 1. Acolo unde merităm! Dar, chiar şi aşa, nu putem ca această zi să o remarcăm doar pentru asta… Nu de alta, dar pe 20 iulie este şi ziua lui Iulian Popa. Golgheterul nostru dins ezonul trecut, cu 16 goluri! Omul datorită căruia, în bună măsură, ne-am câştigat dreptul sportiv de a juca în Liga 1. Un drept răpit de neputinţa intelectuală şi managerială a unui sacagiu. Acum însă este vorba despre Iulian Popa! La Mulţi Ani şi multă sănătate, Iulian, cu ocazia împlinirii a 32 de ani!!! 1923.ro şi suporterii rapidişti de pretutindeni îţi muţumesc pentru tot ce ai făcut în Giuleşti şi îi doresc tot binele!!!!

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Maine, joi 21.07 in cazul in care RAPID nu va fi acceptata in liga 1, eu voi fi in fata sediului azuga waters din voluntari, bd. pipera intre orele 14:30 – 15:50 si voi protesta / scanda impotriva clanului moraru care a ingropat RAPIDul.
    As aprecia daca ar mai veni cineva. Asa vom fi 2 sau 3…

  2. LA MULTI ANI IULICA! SI MULTUMIRI DIN SUFLET PENTRU TOT CE AI FACUT PENTRU RAPID1 PACAT DE MUNCA, EFORTUl, ABNEGATIA SI SUFLETUL PE CARE L-ATI DEPUS CA SA PROMOVATI ACEST BRAND SI CARE IN FINAL, A FSOT SACRIFICAT DE NISTE NEGHIOBI:PATRONI DE CARTON, AVOCATI DE KAKA SI JUSTITIE DE PISAT..

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.