Rapid

EXCLUSIV / ACS va lua locul Rapidului

LPF a comunicat astazi reprezentantilor clubului RAPID, ca maine va fi pusa in aplicare decizia din 12 iulie, in care se mentioneaza ca, daca pana la data de 21 iulie FC RAPID SA nu obtine suspendarea hotararii de faliment, locul sau in Liga 1 va fi luat de catre ACS Timisoara. Anuntul oficial va fi facut maine, odata cu tragerea la sorti pentru optimiile Cupei Ligii.

S-ar putea sa te intereseze

13 Comments

 1. o zi mare pentru Romania .De cand o astept sa dispara acest mort care incurca fotbalul romanesc .sper sa nu mai vad in viata mea rapid cra cra.

 2. IN ACEASTA SEARA , LA DIGI SPORT: RAPID NU POATE FI EXCLUSA DIN LIGA 1, A DECLARAT VIOREL DURU DIRECTCORUL COMISIEI DE LICENTIERE. ACEST LUCRU S-AR PUTEA INTAMPLA DOAR DACA RAPIDUL VA…SOLICITA EL INSUSI EXCLUDEREA DIN LIGA 1!!!

  Pe de alta parte, in opinia mea LPF ar comite un GRAV ABUZ daca azi, joi 21 iulie va decide excluderea Rapidului din liga 1m deoarece NU EXISTA NICIUN ARTICOL IN REGULAMENT pe baza caruia sa fie fundamentata o eventuala asemenea deczie.

  CE SE VA INTAMPLA DACA, PE 21 IULIE, LPF DECIDE EXCLUDEREA RAPIDULU, IAR PE 24 AUGUST JUDECATORII VOR DECIDE SUSPENDAREA FALIMENTULUI!!???

  In alta ordine de idei, din ce am auzit la posturile TV (Realitatea) CONDUCEREA/ADMINISTARTORUL JUDCIAR SI AVOCATII RAPIDULUI si avocatii Rapidului au o MARE VINA pentru cele doua amanari de pana acum ale procesului de suspendare a falimentului. Prima amanare, a termenului de saptamana trecuta pentru 20 iulie, a fost cauzata de faptul ca conducerea clubului //administratorul judiciar nu a emis un document din care sa rezulte ca avocatii, INTR-ADEVAR, reprezinta Rapidul (!!??)
  Iar amanarea termenului de ieri 20 iulie, pentru 24 august (adica dupa incheoerea vacantei judecatoresti) pentru ca avocatii RApidului nu au putut furniza instantei adresele de domiciliu ale unor fosti jucatori ai Rapidului care au dat in judecata acest club ((!!??)

  Rar mi-a fost dat sa vad o asemenea BATAIE DE JOC la adresa acestui club si a suporterilor sai atat din partea lui Moraru, a tuturor celorlati patroni si MAI ALES, din partea contabilului-sef/directorului financiar din ultimii ani ai acestui club!!!

  Oricum, daca este adevarat ce a afirmat Viorel Duru joi seara la Figi sport, atunci DACA LPF face Joi 21 iulie ABUZUL GRAV de a exclude Rapidul din Liga 1, o echipa ce a castigat pe teren, prin merit sportiv, dreptul de a juca in Liga 1 si a obtinut SI licenta pentru liga 1, atunci LPF va trebui dat in judecata pentru aceasta decizie abuziva si vor trebui cerute revenirea Rapidului in liga 1, recuperarea drepturilor TV pentru etapele in care nu a putut evolua in liga 1 precum si despagubiiri pentru ca respectiva decizie a LPF a perturbat si distorisionat GRAV atat managementul despagubiri !!

  George Staicu – RAPIDIST CONVINS!!!
  ====================================================
  IATA CE A DECLARAT VIOREL DURU LA DIGI SPORT MIERCURI SEARA 20 IULIE 2016
  <>

 3. Degeaba daca cei din FRF LFP nu vor sa lase pe rapid in liga 2sau liga2 si vrea sa dispara rapid din istoria europei

 4. Eu. Si maine la ora 14 , 14:30 voi fi in fata la Azuga waters in voluntari pe bd pipera.

 5. Maine dupa ce se da verdictul lpf-ului, ma voi duce in voluntari in fata sediului azuga waters si voi protesta impotriva lui moraru. As aprecia daca ar mai veni cineva.
  Hai RAPID

 6. Cine ii cunoaste unde sunt George Copos Marian Iancu si Gruia Stoica

 7. Sa vina marian iancu si si gruia stoica ca aia etau singuri care a vrut sa investeaca in club alcineva nu vad

 8. daca maine lpf nu ne baga in liga 1, o solutie ar fi:
  renunta moldoveanul la echipa (creante, actiuni cum a zis);
  noi suporterii incercam sa strangem banii pt anaf si poate primim ajutor si din partea altor persoane care tin la aceasta echipa dar nu au incredere in moldovean;
  dam liga in judecata (asa ne razbunam si pt retrogradarea abuziva din 2013)

  pt suporteri: nu va resemnati, fiti mandri si orgoliosi ca sunteti rapidisti (daca a reusit mititelu, reusim si noi)

 9. Cred ca nu este clar pentru toata lumea ca FALIMENT = DISPARITIE. Cu cine o luam de la inceput din liga a 5-a? Cu corsicanu, bulgaru si colivarii de la tribunal? Sa fim seriosi. In primul rand cei care l-au jignit pe Copos aveau datoria morala sa-si ceara scuze.

 10. Asta nu se întâmplă niciodată să o ia de la zero ca nu lăsăm să se întâmple mai rămâne un an în b si intre timp găsim un patron bun si o sa fie la zi cu salariile către toți care a dat clubu in judecata

 11. Pacat chiar am sperat pana in ultima clipa.Fratilor se pare ca incepem de la 0.Oricum cu mizeria asta de moldovean nu aveam viata lunga,peste 1-2 ani tot ajungeam la faliment pentru ca asta habar nu are ce inseamna sa conduci un club si nici nu il intereseaza.Pentru el conteaza doar banii din drepturile TV.Acum este momentul sa strangem randurile si sa gasim solutii.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.