Rapid

Multumim pentru tot, DAN ALEXA!

Antrenorul nostru a fost langa noi si a sperat pana in ultima clipa, dar din pacate, in urma deciziei de azi, a luat hotararea sa plece.

„Era cam ultima speranță să continuăm. Pentru mine lucrurile au fost clare. Pentru mine a fost ultima zi, i-am anunțat și pe jucători. Am avut speranțe că putem să jucăm în Liga 1. Mâine va anunța Liga ce se va întâmpla, dar șansele sunt minime, singura variantă e ca Rapid să se înscrie cu juniorii în prima ligă.

Noi nu mai putem face contracte, așa că pentru mine a fost ultima zi la Rapid.  Le mulțumesc suporterilor,  pot să privesc în ochi orice rapidist. Îmi e imposibil să mai rămân, la fel și jucătorilor, pentru că nu se mai pot face contracte”, a declarat pentru Dolce Sport, fostul antrenor al Rapidului.

Iti multumim pentru tot, DAN ALEXA iti dorim mult succes oriunde vei merge si vom tine cu echipa pe care o vei antrena, doar pentru ca tu vei fi acolo!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Maine, joi 21.07 in cazul in care RAPID nu va fi acceptata in liga 1, eu voi fi in fata sediului azuga waters din voluntari, bd. pipera intre orele 14:30 – 15:50 si voi protesta / scanda impotriva clanului moraru care a ingropat RAPIDul.
    As aprecia daca ar mai veni cineva. Asa vom fi 2 sau 3…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.