Rapid

Rapid a jucat contra lui Zaglebie. Cat s-a terminat partida

Rapid a jucat al cincilea amical al verii impotriva celor de la Zaglebie. Baietii lui Neil Lennon au castigat cu 1-0, reusita giulestenilor fiind semnata de Albion Rrhamani care a marcat pe final dintr-o pasa excelenta primita de la Andrei Borza.

Viorel Moldovan despre startul de sezon al Rapidului

Viorel Moldovan, a vorbit dupa stabilirea programului sezonului 2024-2025 al Superligii si spune ca la ora debutului echipa va fi 100% pregatita sa inceapa in forta. Iata ce a declarat presedintele Rapidului:

„Incepem in forta, avem un program greu, dar pana la urma de-asta ne pregatim. Asteptam competitia cu nerabdare si indiferent de numele adversarului trebuie sa fim pregatiti din toate punctele de vedere. Trebuie sa fim concentrati, de-asta suntem aici (n.r. in Slovenia) pentru a ne pregati cum se cuvine si pentru a incepe campionatul in forta.

Cantonamentul decurge corect, procesul e normal. Avem astazi un meci amical contra unei echipe din Polonia (n.r. Zaglebie). Jucatorii se antreneaza perfect, implicarea este totala, metodologia este una noua odata cu venirea lui Neil, se lucreaza intens si de-abia astept sa-i vad la lucru pe baieti.

Per total sunt multumit, mai avem de acoperit doua-trei posturi, cautam, suntem in discutii pentru a completa lotul si pentru a face o echipa cat mai competitiva”, a declarat Viorel Moldovan pentru RAPID TV.

Campionatul va incepe pe 13 iulie, iar Rapid va juca in prima etapa in deplasare cu UTA.

Programul complet al Rapidului:

Etapa 1 – UTA – RAPID

Etapa 2 – RAPID – CFR

Etapa 3 – Petrolul – RAPID

Etapa 4 – RAPID – Sepsi

Etapa 5 – FC Buzau – RAPID

Etapa 6 – RAPID – Dinamo

Etapa 7 – Poli Iasi – RAPID

Etapa 8 – CSU Craiova – RAPID

Etapa 9 – RAPID – U Cluj

Etapa 10 – Unirea Slobozia – RAPID

Etapa 11 – RAPID – Otelul

Etapa 12 – FC Botosani – RAPID

Etapa 13 – RAPID – Farul

Etapa 14 – FCSB – RAPID

Etapa 15 – RAPID – Hermannstadt

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Prima repriză a fost într-adevăr cam tristă. Mie esențială mi s-a părut în a doua repriză introducerea lui Pănoiu, care a jucat fără greșeală la construcție, a alergat mult și a închis apropae perfect culoarele. Eu îl vedeam oricum mai degrabă mijlocaș decât extremă, dar nu mă așteptam să joace așa de bine mijlocaș central (cât timp am jucat 5-3-2 el a fost centrul dintre cei 3). În general, tinerii mi se pare că joacă peste așteptări și cred că ar trebui păstrați în lot cel puțin 5-6, iar pe cei pe care îi împrumutăm ar trebui să nu-i mai lăsăm decât până în iarnă. (În retur să putem să-i aducem înapoi fără să plătim cine știe ce clauze.)

  2. Prima repriza a fost groaznica. In afara de Blazek, Ignat, Badescu si Ungureanu, nimic altceva de remarcat. In a doua repriza au intrat greii si s-a vazut diferenta. Foarte bine au intrat Gheorghe si Omar. Borza nu ar trebui dat, la fel si Rrahmani. Cred ca in ultimul amical o sa vedem echipa de baza.

  3. Greu, să vedem cu Maribor, poate jucam cu schițe de prim 11

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.