Rapid

Marian Iancu nu are deloc încredere în Rapid. Pe ce loc spune fostul patron al lui Poli că se vor clasa giuleștenii la final

Marian Iancu este convins că giuleștenii nu vor încheia nici în acest sezon mai sus de locul ”cinci sau șase”, chiar dacă obiectivul Rapidului ar fi câștigarea titlului în acest sezon.

„Sunt prea multe elemente noi ca să putem spune că vor fi rezultate liniare. Va fi încă un an de formare, asta dacă nu va vinde din calitate. Încă un an în care nu știu dacă va trece locul cinci sau șase, asta e părerea mea.

La Șucu este totul all-in începând din momentul ăsta, adică totul se decontează la el. Copos a venit în 1993 și a câștigat Cupa în 1998 și primul titlu în 1999, deci Șucu este în timing. Are timpul necesar să îl egaleze măcar pe Copos.

Cred că ambițiile lui sunt mai mari decât atât, vrea să aducă mai multe trofee decât Copos. Tot ce e mai mult de locul cinci este un câștig, este normal să fie așa. Nu spun asta în sensul rău, doar că sunt prea multe elemente de noutate care nu pot să asigure o creștere de anul ăsta”, a spus Marian Iancu, la Fanatik.ro.

FC Rapid, în această perioadă de mercato

Antrenor – Neil Lennon (nou)

Veniri – Timotej Jambor (Zilina / 1 milion de euro), Rareș Pop (UTA Arad / 700.000 de euro), Jakub Hromada (Slavia Praga / 500.000 de euro), Damian Rasak (Gornik Zabrze / 400.000 de euro), Filip Blazek (Banik Ostrava / 250.000 de euro), Luka Gojkovic (FK Javor / 200.000 de euro), Cristian Manea (CFR Cluj / gratis)

Reveniri după împrumuturi – Kevin Soni (Hapoel Ierusalim), Claudiu Micovschi (UTA Arad), Ștefan Pănoiu (FCU Cluj), Cătălin Vulturar (UTA Arad), Cristian Ignat (CS Mioveni), Alexandru Stan (CS Mioveni), Alexandru Crivac (Progresul Spartac), Codruț Sandu (LPS Clinceni), Rareș Stanciu (CS Tunari)

Plecări – Ermal Krasniqi (Sparta Praga / 2 milioane de euro), Funsho Bamgboye (Hatayspor / gratis), Alexandru Albu (contract încheiat), Dragoș Grigore (Buzău / gratis), Jakub Hromada (Slavia Praga / împrumut expirat), Cătălin Cîrjan (Arsenal / împrumut expirat), Iulian Cristea (FCU Cluj / gratis), Kevin Soni, Virgil Drăghia (contracte reziliate), Codruț Sandu (FCU Craiova / împrumutat)

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Timisorenii si-au ridicat super stadion si probabil cu primaria, cu investitori seriosi o sa promoveze pas cu pas. Asta cauta sa se lipeasca si el pe undeva. Vrea sa fie investitor minoritar la Poli in liga a 3 a ! Adica sa asigure desertul fotbalistilor (banuiesc cu Eugenii), Poate, poate apuca si el fo faramitura, pentru viitor. Al lui. Pana atunci critica si el Rapidul, pentru o bere si doi mici.

 2. Mare patron, în primul rând Șucu nu e Copos , ăsta plătește tot ce are de plătit,aduce jucători, dă salariile la timp,e un om capabil.
  Tu ce rahat ai făcut? Ești genul Copos și tu Iancule, ce-ai făcut cu Poli? Un 💩,sa ales praful,nu ești în măsura să vorbești.
  Sper să-ți aduci aminte de ce ai spus acum, peste un an.

 3. In articol, Hromada si Soni sunt si la veniri si la plecari.
  Explicatia ?

 4. Anul trecut a știu, nea Constantine.
  Știe și anul asta.
  Știe și la anul.
  E vulpoi bătrân nu sarantoc cu aere de patron ca Sucu care mimează investițiile.

 5. A inceput nea Marean. Lasa-ne mai nene in pace . Au fost adusi jucatori de aproape 3 milioane de Euro si nu mai zic de antrenori. Stai sa inceapa campionatul si vedem atunci. Stii matale ce o sa fie? Du-te si joaca la pariuri.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.