Rapid

Bocciu a explicat motivele pentru care a decis să se retragă de la conducerea Galeriei Rapidului: „Asta e țara în care trăim”

Bocciu a spus că nu mai poate intra pe stadion, iar din acest motiv nu ar mai fi avut niciun sens să fie liderul galeriei Rapidului.

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

A fost o perioadă nasoală și am zis să fac un pas în spate. Pentru Rapid mi s-a întâmplat asta. Tati, atâta timp cât nu am nicio altă infracțiune și totul a fost o făcătură, îți dai seama…

Asta e țara în care trăim. Ce mai contează? Te ia și de la înmormântare când e să te ia. Când îți arată ăștia pisica… Nu te pui cu ei. Pe Gică Popescu nu l-au lăsat nici să își înmormânteze tatăl. Repet, asta e țara în care trăim. Degeaba comentăm noi dacă magistrații n-au nicio răspundere. Din contră, se întorc împotriva ta dacă vorbești prea mult: ‘Ia uite, mă, vorbește ăla. Face el, drege el’.

M-am retras pentru că e un moment greu în viața mea. Atât timp cât sunt sub control judiciar și nu pot să intru pe stadion… Ce rost ar mai avea? Nu am voie să intru în arenele sportive nici când nu e meci cât timp voi fi sub control judiciar. Astea sunt obligațiile, deși eu nu am făcut nicio infracțiune pe stadion ca să îmi fie interzis pe stadion. Asta este decizia luată de procurorul de caz. Așa vrea el, să nu mă lase pe stadion. Probabil eram prea bun și făceam o treabă prea frumoasă acolo ca să mai fiu lăsat. Ei vor să fie urât”, a declarat Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Bine că ne-au încălecat pe noi nu numai peluza Nord ,pe noi toți. Nu ați văzut ce exces de zel este la intrare la T2? Arăți abonamentul, vrea buletinul, arăți buletinul te întreabă cnp-ul apoi control în buzunare, in șapcă ,in portofel…o gașcă de nemernici cu chipiu care încalcă legea când vor ei pentru că…pot!
  La tarla de oi , toți infractori, recidiviști, turnători dovediți, fara probleme, mustață face ce vrea el, da ordine, interviuri, face legea in fata jandarmilor pentru că…poate, are dreptul acesta de la stăpânul României!
  Nu îl apreciez pe Bocciu dar totuși prea mare diferență de comportament a jandarmului de la noi la alții!!
  Hai Rapidul!
  PS. Am 60 de ani nu sunt un tânăr care sa arunc cu torțe și ce am scris sunt fapte care m-i s-au întâmplat personal!

 2. Păi da, asta e țara în care interlopii se consideră mai presus de lege, țara în care boccii vor să facă legea și să fie și lăudați. Apropo, dacă nu îi convine țara, poate pleca fără probleme !

 3. Mai aberează mult omul ăsta? Se crede vreun înger nevinovat. Cât tupeu poți să ai mă omule să scoți așa ceva pe gură? Taci naibii din gură că nu toată lumea este amnezică să îți creadă ție tâmpeniile pe care le debitezi.
  Cine naiba se afișa cu pistoale, cine a fost prins cu torțe și cine este interlop? Tu mă amnezicule, crezi că dacă nu este public tot ceea ce face lumea te crede vreun înger?
  Ești și tu vreun mare ghimpe în coasta procurorilor și a statului român de s-au pus toți pe tine să scape de tine. Hai mă ce naiba

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.