Rapid

Bologna îl vrea pe Rrahmani, după ce Juventus o lasă fără atacantul Joshua Zirkzee. Ce scrie presa din Kosovo

Cifrele excelente ale lui Albion Rrrahmani l-au adus în atenţia mai multor cluburi importante din Europa, iar ultimul nume care l-a transformat pe Albion Rrahmani în „ţinta principală” este Bologna, italienii calificaţi în grupele Ligii Campionilor.

Bologna l-a trecut în capul listei de transferuri pe Albion Rrahmani

Site-ul orangesport.ro care citează presa din Kosovo scrie despre interesul Bolognei pentru transferul lui Albion Rrahmani, atacant care a dat un randament excelent după ce a fost transferat de Rapid de la FK Ballkani cu 600.000 de euro. Kosovarii susţin că şefii Bolognei îl vor pe Rrahmani pentru a-i lua locul lui Joshua Zirkzee (23 de ani), cel care este cu un pas la Juventus.

„Bătrâna Doamnă” îi face, astfel, loc lui Albion Rrahmani pentru transferul la Bologna, care va rămâne fără atacant. Oficialii clubului italian l-au urmărit atent pe Rrahmani în tricoul Rapidului şi s-au hotărât să încerce un transfer.

Albion Rrahmani a avut un sezon excelent la Rapid: 17 goluri şi cinci assist-uri în 26 de meciuri jucate. De serviciilel atacanatului din Kosovo s-au interesat mai multe echipe, printre care Benfica, Slavia şi Sparta Praga sau Rangers.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Vă salut pe toți Rapidiștii! Așa doar ca o părere, de ce ar trebui să plece un asemenea jucător ( mai ales că e virf de atac) care a făcut un sezon extraordinar, deși a fost accidentat o perioadă de 3-4 luni și a reușit să-și depășească durere , frica de o nouă accidentare, perioada în care nu s-a putut antrena, convalescența, apoi a revenit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, acest lucru este extrem de rar în fotbalul de astăzi. Bravo lui, are aproape toate calitățile ( determinarea, o tehnică bună, are pasă, imaginație, plasament, lovitura de cap bună și nu a avut nevoie de timp de acomodare nici când s-a transferat nici după accidentare ceea ce e o raritate) Dacă era să plece ar fi trebuit să-l lase la Benfica care la vremea respectivă era dispusă să ofere 8 milioane euro,dar noi am vrut 10-11 milioane iar clubul s-a retras. Acum vrem să-l vindem cu 3-4 milioane? Eu spun că ne batem joc de noi înșine, nu am avut unul ca el și nici nu o să mai prindem prea curând, credeți-mă! Cu speranța că va fi totul bine vă urez succes tuturor! Hai Rapid!!!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.