Rapid

Sfârșitul unei ere | Rapidul va avea un nou șef de Galerie după ce Bocciu a decis să se retragă

Rapid se află în fața unui moment dificil înainte de startul noului sezon. Liderul Peluzei Nord, Liviu Ungurean zis și ”Bocciu”, și-a anunțat oficial retragerea.

„După mai bine de un deceniu de serviciu și pasiune dedicată, a venit timpul pentru mine să fac un pas în lateral si să las frâiele in mâinile unei noi generații. A fost o onoare să fac parte din acestă frumoasă comunitate, să stau alături de voi în tribune în zilele de glorie și în cele mai puțin favorabile.

Am avut privilegiul să văd cum suportul nostru necondiționat a ajutat clubul să crească și să se dezvolte, să trecem împreuna prin momente de bucurie neîngrădită si de dezamăgire profundă. Împreună am trăit emoția pură a fotbalului și pentru asta vă sunt profund recunoscător. Pe măsură ce mă retrag, sunt încrezător că las galeria în mâini capabile, care vor continua să poarte cu mândrie culorile clubului.

Sunt entuziasmat să văd ce ne rezervă viitorul si să susțin clubul de pe margine alături de voi. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul, prietenia și loialitatea voastră! Să rămânem uniți în sprijinul echipei noastre, azi si întotdeauna!

Cu toată căldura si recunoștința, al vostru Liviu Ungurean (Bocciu)”, se arată în mesajul postat vineri, aproape de miezul nopții.

S-ar putea sa te intereseze

11 Comments

 1. Trebuie să faci un pas în SPATE nu-n LATERAL bocciule pentru cât rău ați făcut Rapidului anul trecut !
  FI LINIȘTIT CĂ NU TE REGRETĂ NIMENI !
  RAPIDISTII ADEVĂRAȚI SUNTEM NOI, MAREA MASĂ A CELOR DIN TRIBUNE CARE-AM ÎNCURAJAT ECHIPA ȘI LA BINE ȘI LA GREU, NEINTERESAȚI MATERIAL SAU FINANCIAR, FĂRĂ MATERIALE PIROTEHNICE ȘI ALTE ACȚIUNI ÎN AFARA LEGII !!!
  CĂLĂTORIE SPRÂNCENATĂ SPRE ALTE ZĂRI PENTRU TINE ȘI „BOCCII” TĂI, SUNT SIGUR CĂ NU TE VA REGRETA NICI-UN RAPIDIST ADEVĂRAT ȘI DE BUNĂ CREDINȚĂ !!!

 2. Mergi sănătos Bocciule,

  Cat rău ai făcut anul trecut cu bombardierii tăi (amenzi,pasivitate la meciurile importante),rapidistii adevărați nu te regretă .
  S-a terminat cașcavalul și ciorsicanii s-au supărat….

 3. Chiar Nu vede nimeni că Șucu Sfătosul este cel care a pornit tot acest dosar că sa scape dintr-o lovitură de Corsicani și de marele Prez.Nico ..cred singurul președinte de club Bănuit de pariuri din toată istoria fotbalului românesc?
  El vrea sa controleze totul și să nu mai existe contestatari importanți care să-i demaște așa-zisele investiții!
  Care investiții că el a dat mai multi bani la presă și fotografi să-l surprindă din toate pozițiile în loja și să-i publice inepțiile cu iz de Starletă…!
  Ai intrat într-o lume în care dacă nu performezi Real ești mâncat.

 4. Câtă grija are băiatul ăsta cu pașii !Se vede că a făcut balet la viața lui.A făcut un pas”in lateral”!Citiți bine ce scrie „bocciu”,că nu e prost el de tot !Nu l a făcut în spate,nu a ieșit din scena ci s a dat puțin Intr o parte,s a așezat pe „cant” puțin,până se mai liniștesc apele !Apoi bocciu „eu entuziasmat să vadă ce va urma”!Nu e curios,nu e îngrijorat,eu entuziasmat.Nu ce va urma cu el,ci ce va urma așa în general.Sumi face plimbări,Sapunaru își freacă ghetele,cu gând de a gasi vre un cui,Nico ,ar accepta orice iar Angelescu e melancolic dupa Nico si parca i vine un dor de duca !Sinele sunt tot acolo,la Basarab,gaura in gard ,o fi n o mai fi dar eu zic sa se faca,ca cine știe cine o mai avea nevoie sa fuga prin ea !Săracu ,nea Bazil,câtă dreptatea avea cand striga,in timp ce sprinta pe traverse:aveti grija ,mai copii,sa nu va calce trenul!

 5. În sfârșit?… M-aș bucura să aud că s-a terminat era bocciilor și corsicanilor.. urmează altul și altul… numai…. LA PUȘCĂRIE.

 6. Cred ca suntem la inceputul unei ere, era Angelescu -Sucu, adica Rapid. Adica aia care isi risca banii lor. Restul ne incurajam echipa, singuri impotriva tuturor, uniti si la bine si la rau, din inima si suflet. Cand o faci din interese pecuniare esti doar un simplu slujbas care, mai devreme sau mai tarziu esti concediat sau pensionat si te duci in treaba ta, pe drumul tau. Respect Mincea Geamgiu, respect Mache Cretu si de ce nu, Tudorica trompetistu’.

 7. Asta e o vrăjeală ieftina.Oricum avea interdicție pe stadion.Va încerca sa-și pună la conducerea galeriei pe cineva care asculta de ordinele lui.Nu mai puneți botul la basinile lui cocciu.

 8. Du-te sănătos! Anul trecut ați făcut NUMAI RĂU RAPIDULUI!!! Nu a-ți fost alături de echipă în tot play-off-ul- doar TRIBUNA2, TRIBUNA1si Peluza Sud, A-ȚI PĂTAT IMAGINEA CLUBULUI cu mizeriile pe care le-ati făcut, plus banii pe care Șucu i-a plătit, bani care puteau fi folosiți în alte scopuri! Dacă veți continua la fel, TRIBUNELE 1si2 nu o sa va mai susțină, pentru că, momentan, NU MAI REPREZENTATI NIMIC! FORZA RAPID!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.