Rapid

Bocciu se retrage și predă șefia Peluzei Nord Rapid. Mesajul transmis rapidiștilor: „A fost o onoare”

Rapid se află în fața unui moment dificil înainte de startul noului sezon. Liderul Peluzei Nord, Liviu Ungurean zis și ”Bocciu”, și-a anunțat oficial retragerea.

„După mai bine de un deceniu de serviciu și pasiune dedicată, a venit timpul pentru mine să fac un pas în lateral si să las frâiele in mâinile unei noi generații. A fost o onoare să fac parte din acestă frumoasă comunitate, să stau alături de voi în tribune în zilele de glorie și în cele mai puțin favorabile.

Am avut privilegiul să văd cum suportul nostru necondiționat a ajutat clubul să crească și să se dezvolte, să trecem împreuna prin momente de bucurie neîngrădită si de dezamăgire profundă. Împreună am trăit emoția pură a fotbalului și pentru asta vă sunt profund recunoscător. Pe măsură ce mă retrag, sunt încrezător că las galeria în mâini capabile, care vor continua să poarte cu mândrie culorile clubului.

Sunt entuziasmat să văd ce ne rezervă viitorul si să susțin clubul de pe margine alături de voi. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul, prietenia și loialitatea voastră! Să rămânem uniți în sprijinul echipei noastre, azi si întotdeauna!

Cu toată căldura si recunoștința, al vostru Liviu Ungurean (Bocciu)”, se arată în mesajul postat vineri, aproape de miezul nopții.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Adio! Sper sa nu va mai vedem ,nici pe tine , nici pe corsicanu! Nu a-ți demonstrat ca sunteți Rapidisti! DOAR INTERESE PERSONALE! Iar pedepsele sunt absolut normale! De ce numai noua?? Asta e altă poveste, același venin pe care l-au avut si-l au și acum „politicienii nostrii de c–t!!! Din fericire pt noi, avem un patron adevărat, care va face ,curând, un Rapid puternic! Forza Rapid!

  2. Sper să vină cineva care să reușească să țină peluza la fel de plină șI unită așa cum a făcut-o el. De le peluza pleacă totul, în rest, tribuna e acolo în funcție de rezultate , cu excepția unora care chiar sunt dedicați . Nu e ușor să ai darul de a ține niște oameni aproape , uniți și dedicați unui unei singure echipe, RAPID. Oricum, mie mi se pare ca nu miroase a bine această retragere și e făcută cu un scop. Pe lângă faptul ca are interdicție și oricum n ar mai fi putut continua ca șef de galerie, cred ca nici nu i s-ar mai fi acceptat toate cerințele pe care le ar fi avut către conducere , o dată cu arestul lui si tot ce a fost atunci. Domnului Sucu nu cred ca ii face plăcere sa tot plătească amenzi pt unii bețivi din peluză care deși li se cere să nu arunce nimic în teren, el, de acolo din lumea lui se gândește ca e mai interesant dacă totuși face după cum îi dictează mintea îmbibată cu alcool. Ca toți acei idioti care aruncă , nu se gândesc ca fac rău clubului și ca banii dați pe amenzi ar fi putut rămâne în club pt lucruri care contează cu adevărat .
    Sper să nu fie un fel de dezbinare forțată care să arate patronului ca fără galerie, investițiile lui sunt degeaba . Pt ca îi cred pe unii în stare, ca mai presus de iubirea pt rapid, să fie iubirea pt interesele lor . Dar ,totuși , sper să vină un șef de galerie capabil să facă galeria cel puțin la fel de frumoasă și de unită cum era cu bocciu !

  3. Bună ziua tuturor celor care sunt RAPIDIȘTI, dar vai …. ce se întâmplă? Se retrage Liviu! Sunt distrus….cred că nu mai pot dormi la noapte! Eu nu pot să uit ,, susținerea necondiționată ‘’ în funcție de interesele celor care conduc acea galerie și mai ales hotărârea acestora de a lipsi nemotivat în anumite momente cînd era nevoie mai mult de ei alături de clubul nostru, să nu mai zic de amenzile plătite din cauza acestora , iar în punctul culminant este disponibilizarea lui Daniel Niculae pe care au reușit să-l tragă în mocirla alături de ei. Sper că vom merge mai departe cu toții mai uniți și nu vom mai fi singuri împotriva tuturor…. Hai Rapid!!!

  4. Iti multumim Bocciule pentru tot ceea ce ai facut pentru Rapid . Alaturi de Corsicanu ai intrat in istoria acestui mare si iubit club.

  5. Mulți l au înjurat,dar cred că nu o să mai vedem prea curând o galerie să cânte și să incurajeze echipa 90 de minute în continuu.
    Mulțumim Bocciule și lasă pe cineva capabil să strângă rândurile.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.