Actrițe Hollywood

Actrițe de la Hollywood: TOP 10 Filme cu Emma Stone în Rolul Principal

Emma Stone este una dintre cele mai talentate și versatile actrițe din Hollywood, cunoscută pentru farmecul său, carisma și capacitatea de a aborda o gamă largă de genuri cinematografice. De la comedii romantice la drame și musicaluri, Stone a demonstrat un talent remarcabil și a câștigat numeroase premii. Iată un top 10 al celor mai bune filme cu Emma Stone în rolul principal.

1. La La Land (2016)

Emma Stone joacă rolul Miei, o actriță aspirantă care se îndrăgostește de un muzician interpretat de Ryan Gosling. Performanța sa captivantă și emoționantă i-a adus un Premiu Oscar pentru Cea mai Bună Actriță. Filmul este un omagiu adus visurilor și eforturilor din industria divertismentului.

2. Easy A (2010)

În această comedie inteligentă, Stone joacă rolul lui Olive Penderghast, o liceană care devine subiectul bârfelor după ce își inventează o viață sexuală scandalosă. Performanța sa plină de umor și farmec a făcut din acest film un hit și a consolidat statutul său de star.

3. The Favourite (2018)

În acest film istoric și satiric regizat de Yorgos Lanthimos, Stone joacă rolul lui Abigail Masham, o tânără ambițioasă care se implică în intrigile de la curtea reginei Anne. Performanța sa complexă și nuanțată i-a adus o nominalizare la Oscar pentru Cea mai Bună Actriță în Rol Secundar.

4. Birdman (2014)

În acest film regizat de Alejandro González Iñárritu, Stone joacă rolul Sam, fiica fostului star de cinema Riggan Thomson, interpretat de Michael Keaton. Performanța sa intensă și emoțională a fost foarte apreciată, aducându-i o nominalizare la Oscar pentru Cea mai Bună Actriță în Rol Secundar.

5. Crazy, Stupid, Love (2011)

În această comedie romantică, Stone joacă rolul lui Hannah, o tânără care se îndrăgostește de un bărbat carismatic interpretat de Ryan Gosling. Chimie dintre Stone și Gosling și farmecul lor pe ecran fac din acest film o poveste de dragoste memorabilă.

6. Zombieland (2009)

În acest film de comedie și acțiune, Stone joacă rolul lui Wichita, o supraviețuitoare dură într-o lume post-apocaliptică plină de zombi. Performanța sa energică și plină de umor a contribuit la succesul filmului și la popularitatea sa continuă.

7. Battle of the Sexes (2017)

În acest film bazat pe evenimente reale, Stone o interpretează pe jucătoarea de tenis Billie Jean King în meciul istoric împotriva lui Bobby Riggs, interpretat de Steve Carell. Performanța sa autentică și puternică a fost foarte apreciată de critici.

8. The Help (2011)

În această dramă despre rasismul din sudul Statelor Unite în anii ’60, Stone joacă rolul lui Skeeter Phelan, o tânără jurnalistă care documentează poveștile servitoarelor de culoare. Performanța sa sensibilă și empatică a contribuit la succesul filmului.

9. Magic in the Moonlight (2014)

În acest film romantic regizat de Woody Allen, Stone joacă rolul unei mediume care este investigată de un sceptic interpretat de Colin Firth. Performanța sa plină de farmec și chimie cu Firth adaugă o notă de magie filmului.

10. Aloha (2015)

În această comedie dramatică regizată de Cameron Crowe, Stone joacă rolul lui Allison Ng, o pilotă a Forțelor Aeriene care formează o legătură neașteptată cu un consultant militar, interpretat de Bradley Cooper. Deși filmul a primit recenzii mixte, performanța sa a fost lăudată.

Emma Stone continuă să impresioneze publicul și criticii cu fiecare nou rol, demonstrând o versatilitate și o profunzime remarcabile. Aceste filme sunt doar câteva exemple ale talentului său extraordinar și al impactului său durabil asupra cinematografiei.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.