Rapid

Mai e puțin și începe. Când aflăm programul complet al Superligii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis când se stabilește țintarul SuperLigii

Țintarul din sezonul 2024-2025 va fi stabilit în cadrul viitoarei Adunări Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal. Adunarea Generală a LPF va avea loc pe data de 1 iulie.

Noul sezon din SuperLiga începe că Supercupa României pe data de 4 iulie, când pe stadionul Ghencea se va întâlni campioana FCSB și câștigătoarea Cupei României, Corvinul Hunedoara.

Prima etapă a sezonului 2024-2025 va avea loc pe data de 13 iulie, cu o zi înainte de finala Campionatului European de fotbal. SuperLiga se încheie zece luni mai târziu, mai exact pe data de 25 mai.

Finala Cupei României se va disputa din nou pe data de 15 mai. Stadionul care va găzdui evenimentul mult așteptat este arena din Sibiu, unde s-a jucat și ultima finală dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați.

Componența SuperLigii în sezonul 2024-2025

FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Farul, Sepsi, RapidUTA Arad, Oțelul Galați, Hermannstadt, ”U” Cluj, Petrolul Ploiești, Poli Iași, Dinamo, FC Botoșani, Unirea Slobozia, FC Buzău

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Nu l ratati pe Louis Munteanu. Daca se duce la fcsb ne luam adio. Deja ati facut cea mai mare prostie posibila sa l lasati sa plece pe Carjan. Nici n a ajuns bine la Dinamo si a marcat. Il veti regreta maxim. Cine a luat decizia sa l lase sa plece e un imbecil. Luati l pe Munteanu ca e aur curat.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.