Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Sucu e avertizat de Marian Iancu: „Nu va fi iubit in Giulesti”

Dan Șucu bagă bani mulți în transferuri, dar Marian Iancu spune că patronul Rapidului nu va fi iubit de suporteri.

„Acum un an îi transmiteam prin discuţiile mele de la distanţă că nu va fi iubit în Giuleşti, niciun patron nu poate fi iubit în Giuleşti şi în general acolo unde sunt grupuri mari de suporteri în jurul echipei.

Nu cred că nici dânsul nu caută şi nici nu va căuta… Copos a adus campionate, cupe şi ştiţi care a fost răsplata primită din partea unor suporteri, nu a tuturor. Nu trebuie să caute, nu va fi iubit, trebuie să îşi facă treaba, trebuie să gândească pragmatic pentru echipă, pentru că asta este viaţa patronului unei echipe de fotbal, a spus el, potrivit orangesport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

  1. Pușcăriașu ăsta umflat cu pompa și dezumflat la mititica , n-a băgat în viata lui 1leu pt Rapid,când era la Poli i-si rupea gatul contra rapidului,iar cu olaroiu în tandem i-l făcea campion pe cioban în detrimentul FC.National .Va aduceți aminte,ultima etapa acum mulți ani!

  2. Pt Unu’ 🙂 cat de prost și lipsit de viață și activitate să fii, nefiind Rapidist, să ți pierzi timpul pe un site făcut pt Rapidiști ? Lasă-ne, nene , și du-te și îți cumpără o viață. Fa ceva folositor ,nu știu .. du te și ți încurajează echipa ,fă cartofi prăjiți, du te și o spală pe maică ta pe spate ,ca nu poate singură, culege via, da cu mopul, cu var, orice, dar nu mai semnaliza pe aici sa ne atragi atenția ca este prezent in prost. Ca noi îl vedem oricum 🙂 Hai, bâști și dă-i cu praf de mers 🙂

  3. Ce pana mea vrea Iancu de fapt, scuzati limbajul, de se tot baga in seama?

  4. Băi, Unu’, cu cine făcuși gramatica limbii române? O cam faultezi. Însuși nickname-ul tău are ceva probleme cu gramatica. Unu’ dince, din câte, dintre cine?

  5. Iar il citati pe coate goale asta? In loc sa fie la meciurile nationalei se baga si el in seama, antreprenor ghertoi cu un singur angajat, el insusi. Tipa foamea in ei si isi dau si ei cu parerea.

  6. Iancu are procentaj mai mare la pariurile reușite decât Nea Sucu la designul canapelelor.

    Tot ce a zis s a întâmplat, va convine sau nu aplaudacilor vișinii. În play out cu voi.

  7. Iancu să își mai vadă de treaba lui, nu îl mai bagă nimeni în seamă și începe să își dea cu părerea dintr-o dată…..

  8. Chiar trebuia publicat asta? Personal aleg să nu mai urmăresc așa ceva. Să aveți succes în continuare

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.