Neil LennonRapidȘtiri Rapid București

Neil Lennon vrea un stil britanic la Rapid. Cate transferuri asteapta si cum decurge pregatirea

Neil Lennon a vorbit despre stadiul pregatirii echipei si spune ca antrenamentele vor creste in intensitatea. Britanicul spune ca isi doreste cel putin 4-5 jucatori noi si ca va implementa un stil britanic de joc.

„Lucram la conditia fizica si la unitatea grupului, la modul in care vrem sa munceasca zi de zi si la modul in care ii vrem sa joace. 

Scopul acestui prim cantonament este ca jucatorii sa fie intr-o forma si intr-o conditie fizica mai buna pentru urmatorul, cel din Slovenia.

Jucatorii au raspuns foarte bine la nivel profesional. Atitudinea a fost excelenta. Am avut un cantonament bun pana acum si vom putea creste intensitatea antrenamentelor.

Vreau sa jucam agresiv. Vreau sa fim buni si cu minge si fara minge. Vreau sa punem presiune pe adversari. Iar pentru asta ne trebuie o conditie fizica foarte buna si sa fim o echipa.

Jucatorii se adapteaza pentru ca am un stil diferit. Vreau sa implementez un stil britanic de joc la Rapid, un joc in forta cu pase rapide inainte.

Vrem sa marim lotul cu 4-5 jucatori cel putin. Noi speram sa ramana si Rrhmani, dar n-am un glob de cristal ca sa stiu daca va ramane sau nu.”, a declarat Neil Lennon, antrenorul Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Deci, 2 au venit, încă 2 și gata ?
    Aste sunt transferuri să te bați la campionat ?
    Sigur luam campionatul și cupa 🙂 dar nu știu peste cate decenii !

  2. Foarte bine, sa speram ca „stilul britanic” va prinde! Totusi, asa cum inteleg eu perioadele de pregatire si cantonamentele, este necesara o omogenizare a lotului iar daca cei 4-5, cati or fi in final, jucatori noi, nu vor fi in Slovenia, nu este posibil acest lucru! Zic si eu.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.