Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiViorel Moldovan

Daniel Niculae este dispus sa colaboreze cu Viorel Moldovan. Ce a declarat fostul presedinte al Rapidului

Daniel Niculae este dispus să colaboreze cu Moldovan, dacă acesta îi va cere vreodată informaţii despre Rapid:

„Atâta timp cât ai un obiectiv și nu îl indeplinești… Conducerea e îndreptățită să schimbe lucrurile. Asta nu înseamnă ca nu o să rămân alături de Rapid. Nu am avut nicio discuție pentru un plan de viitor. Nu cred că aș fi acceptat să fiu numărul doi.

Îi țin pumnii lui Viorel Moldovan. O sa îi fie puțin greu la început, până se obișnuiește. Eu zic că este potrivit. Chiar dacă el a jucat puțin la Rapid. L-am avut coechipier pe Vio la Rapid și mi-a fost și antrenor.

Dacă are nevoie de informații despre Rapid, eu îi stau la dispoziție lui Viorel Moldovan”, a declarat Daniel Niculae, potrivit digisport.ro.

Dan Șucu e pregătit să transfere jucători de TOP: „Speranța mea e că și Rapidul, în viitorul apropiat, va putea să aibă măcar 3 jucători titulari la națională”

Dan Șucu a vorbit înainte de meciul dintre România și Ucraina (3-0). Patronul Rapidului vrea ca pe viitor Rapidul să dea cel puțin 3 jucători la Națională.

„Doamne ajută să obținem un rezultat bun, să confirmăm revirimentul fotbalului românesc. Speranța mea e că și Rapidul, în viitorul apropiat, va putea să aibă măcar 3 jucători titulari la națională. Este primul meu EURO, am emoții. Cred că toți românii au emoții”, a declarat Dan Șucu pentru Pro TV. inainte de victoria istorica obtinuta in fata Ucrainei.

Romania a învins Ucraina în primul meci de la Euro 2024 și a obținut cea de-a doua victoriei din istorie la un turneu final continental.

După ce băieții lui Edi Iordănescu nu reușiseră niciun gol în amicalele cu Bulgaria și Lichtenstein, Stanciu, Marin și Drăguș au perforat plasa ucrainenilor dezlănțuind petrecerea pe Allianz Arena din Munchen.

România a învins-o cu 3-0 pe Ucraina. Ce urmează

Urmează meciul cu Belgia, iar așteptările după această victorie entuziasmantă au crescut vertiginos.

La victoria de astăzi, printre cei 45.000 de români prezenți pe stadion, au fost și Dan Șucu alături de soția sa și cei doi băieți ai lor.

Hai România!

 

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. O afirmatie inveninata si inoportuna. Te ajut desi ai jucat putin la Rapid. Moldo a jucat putin la noi desi 40 de meciuri nu sunt chiar putine, dar la cel mai inalt nivel, cu tot sufletul, cu coloana in pioneze si-a pus vestitul sau brau, braul lui Moldovan si a tras cu dintii, meci de meci, a dat 15 goluri in 40 de meciuri pentru noi, inclusiv in sfertul cupei UEFA pierdut cu Steaua. Ne-a promovat in prima liga ca antrenor. Si, mai ales, niciodata nu a vorbit impotriva Rapidului cum fac o gramada de asazisi rapidisti de anduranta. Nu stiu cat de bun va fi ca presedinte , timpul o sa demonstreze, dar sigur nu o sa se inhaiteze cu diversi. Oricum, Nico cel emblematic ramane al nostru si timpul va rezolva si oficializa relatia si locul.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.