Rapid

Cel mai important „TRANSFER” al Rapidului e pe cale să se concretizeze

Rapid i-a transferat pe Luka Gojkovic, Hromada și Cristi Manea, iar Dan Șucu e pe cale de a da lovitura cu Adrian Rus.

Totuși, cred ca suntem cu toții de acord că adevărata bombă, „transferul” cel mai important al Rapidului din această vară, ar fi păstrarea lui Rrahmani.

Nu este deloc exclus să-l vedem în tricoul Rapidului și în sezonul următor, mai ales că echipele care îl vor, ezită să plătească atât cât cere Dan Șucu.

Kosovarul are șansa de a demonstra ca 8 milioane de euro nu este deloc o sumă nerealistă și poate că până la urmă va ajunge la un club chiar mai important decât cele care și-au manifestat interesul pentru el în această vară.

Vom vedea. Timpul le va decide pe toate.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Șucu e cam prost,vrea să-l ia neapărat pe Niță cu un salariu foarte mare și o sumă de bani la semnătură,așa se aude.Bani aruncați.

 2. Unele achiziții neconcludente valoric, inca nu stim ce pot cu
  adevarat care sa creasca valoarea echipei Rapid atît in campionat cît si- n cupe europene la care intentioneaza sa ajunga Rapid Bucuresti

 3. Ha ha ha ha……
  Auzi…..„transferul” cel mai important al Rapidului din această vară, ar fi păstrarea lui Rrahmani.

  Asa ceva…noaptea mintii…

  Iar Cristi Manea ….se scrie ca e jucator de echipa nationala….
  Pai este acum la EURO 2024 ?

  Continuam cu zgarcenia, cu „sa nu dam bani sau poate chiar pe gratis”, cu refuzati, sau cu iesiti din forma sau cu batranei [Nita…37 ani in curand] etc etc
  In loc sa luam ceva bun, viguros, valori, profesionisti.

  Ne cârpim si asa o sa avem si rezultatele…rupte in c….
  Si poate ne batem tot pr un loc 6 de rahat….

  Hai sa vedem ce ispravi mai urmeaza….

 4. Sper sa vina si Rus si sa ramana si Rrahmani. Sper ca Sucu si Angelescu sa nu puna botu la vrajeala lui Sumudica cu Nita. Nita e un portar de 37 ani care da tot ce poate acum la CE si cam atat. Vremea lui e dusa, nu are anduranta, nu mai merge, incheieturi, tendoane, genunchi, oase batrane. Ca si (cu tot respectul) in cazul lui Sapunaru, utilizabil cand si cand pana isi construieste cariera de antrenor, cum Pancu deja o face. Avem nevoie de ei, glorii de necontestat. Depinde de ei cum isi construiesc carierele. Portar valoros ne trebuie, nu putem sa stam in Aioanei cel schiop care poate fi o buna rezerva. Sa nu uitam de atacanti, traim cu o extrema de valoare, Petrila. O sa vedem.

 5. Ar fi bine daca ar mai ramane cel putin un an. In primul rand, pentru el, ar mai „creste” si ca experienta si ca valoare financiara si apoi s-ar duce la o echipa mai mare, cu potential superior, poate chiar ca titular absolut, iar in al doilea rand pentru noi, ca mi-e greu sa cred ca mai gasim la repezeala un atacant mai bun la pret decent.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.