Gigi BecaliRapidȘtiri Rapid BucureștiViorel Moldovan

Viorel Moldovan Intervine în Scandalul „Regulii U21” Declanșat de Gigi Becali

Viorel Moldovan: „Echipele Ar Trebui Stimulate Financiar pentru Regula U21”

Decizia oficialilor Federației Române de Fotbal de a menține „Regula Under 21” obligatorie și în sezonul următor din SuperLigă a stârnit numeroase controverse în rândul patronilor de cluburi. Potrivit acestei reguli, echipele din prima ligă sunt obligate să folosească cel puțin un jucător eligibil pentru naționala de tineret pe tot parcursul meciurilor.

Gigi Becali, patronul FCSB, și-a exprimat public nemulțumirea, iar Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, ar fi și el împotriva acestei decizii. În acest context, Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului, a intervenit în dezbatere, propunând o soluție alternativă.

Propunerea lui Viorel Moldovan

Viorel Moldovan consideră că echipele ar trebui recompensate financiar pentru folosirea jucătorilor U21, similar cu alte campionate europene.

„Nu am nimic împotrivă vizavi de regula U21, dar eu cred că echipele ar trebui stimulate și recompensate, cum se întâmplă și în altă parte, din punct de vedere financiar pentru a folosi acești jucători U21”, a declarat Viorel Moldovan pentru digisport.ro.

Performanța Rapidului cu Jucătorii U21

În sezonul trecut, Rapid București a demonstrat un angajament puternic față de această regulă, utilizând mai mulți jucători tineri, printre care Andrei Borza (18 ani), George Ungureanu (17 ani), Robert Bădescu (19 ani) și Omar El Sawy (20 de ani).

Această politică de promovare a tinerilor a fost bine primită de fani și a arătat potențialul pe care îl au acești jucători de a contribui la succesul echipei.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Da, o compensatie financiara consistenta din partea FRF, in loc de obligativitate ar fi o solutie mult mai corecta. Sa nu uitam ca o parte bunicica din banii castigati de tara in competitiile internationale inter-tari cel putin (nu stiu de inter-cluburi) ca de aici porneste legea data de FRF, ca urmare a promovarii tinerilor, ajunge in final tot la FRF.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.