Rapid

Transfer de SENZAȚIE pregătit de Rapid. Cu cine se luptă Dan Șucu pentru semnătura jucătorului

Cristi Ignat, Vulturar, Rareș Pop si Micovschi sunt primele certitudini în ceea ce privește noutățile din lotul Rapidului pentru sezonul următor.

Pe lângă aceștia, departamentul de scouting lucrează din greu la strategia pentru următorul sezon, noul director sportiv al Rapidului, Daniel Sandu, afirmând deja că vara asta vor avea loc mutări spectaculoase.

Unul dintre jucătorii doriți de Rapid este, conform gsp.ro, Mino Sota.

Japonezul, devenit liber de contract după despărțirea de Hermannstadt, este dorit în Giulești, dar, conform sursei citate, Dan Șucu se va lupta cu Neuluțu Varga pentru semnătura jucătorului, deoarece acesta este dorit și la CFR.

Altfel, Rapid urmează să-l prezinte oficial pe noul antrenor, Neil Lennon. Cel mai probabil acest lucru va avea loc după meciul cu FCSB la care britanicul va fi în tribune pentru a-și vedea la lucru viitori elevi.

S-ar putea sa te intereseze

12 Comments

 1. Cum incep schimbările, în noul campionat se întrevede o clasare tot pe 5-6.
  Rapid la ora actuală are nevoie in apărare să schimbe…vezi Sapunaru (expirat) mingea lungă peste mijlocași….etc. Jucători de valoare EXISTĂ la Rapid, dar este nevoie de un antrenor care să știe,,asambla” într-un angrenaj acești jucători. Pentru a crea o echipă omogenă este nevoie ca etapă de etapă la fiecare meci sa se regăsească aceiași 7-8 jucători și fff important SĂ JOACE PE ACELAȘI POST. In acest campionat aici a fost greșeala,in fiecare etapă se căuta formula de joc, mijlocașii mutați de pe stânga pe dreapta etc. Prin venirea acestui antrenor irlandez ,care este paralel cu fotbalul Românesc NU se va realiza nimic, doar bani aruncați . Va intra în aceleași căutări și va roti jucători pe toate posturile, fără a crea automatismele de joc, se va juca ca în acest campionat, pe VALOAREA INDIVIDUALĂ A JUCĂTORILOR.
  Este dureros.

 2. Domnilor,de la conducerea Rapidului,daca se vrea performante și titlul cumpărați fundași tineri și de valoare.Trebuie sa se renunțe la ;Sapunaru,Braun,Cristea,Grigore și Iacob.Valoarea lor e mediocră și fără perspectiva.Degeaba ai atacanți buni daca mijlocașii sunt fara valoare și fundașii bătrâni și mediocrii.Suflarea rapidista din toată țara așteaptă,cu încredere,măsuri radicale și calitate.Atentie și la antrenor și staful lui sa fie competenți și aduși,la timp,la echipa sa o antreneze eficient.

 3. Mino Sota e praf. Daca începem ca anul trecut cu panarame d-astea, o sa sfarsim la fel. Am impresia ca Daniel Sandu asta e cam nepriceput, se spune ca are nu stiu ce studii de specialitate, dar din ce vad, le cam are degeaba daca incepe cu ăsta. El e de ceva timp la club si nu cred ca nu a avut nimic de-aface cu transferurile de pana acum. In fine timpul va demonstra si ce calitati are acest individ, dar timpul costa bani, iar domnul Sucu nu pare sa mai aiba rabdare cu incompetenti.

 4. Mino Sota e praf. Daca începem ca anul trecut cu panarame d-astea, o sa sfarsim la fel. Am impresia ca Daniel Sandu asta e cam nepriceput, se spune ca are nu stiu ce studii de specialitate, dar din ce vad, le cam are degeaba daca incepe cu ăsta. El e de ceva timp la club si nu cred ca nu a avut nimic de-aface cu transferurile de pana acum. In fine timpul va demonstra si ce calitati are acest individ, dar timpul costa bani, iar domnul Sucu pare sa mai aiba rabdare cu incompetenti.

 5. Bine, o sa vedeti, sa ma sune nea Sucu, ii fac echipa si la pariu iau si titlul !
  De la Corvinul si din liga 2, unde dracu au gasit astia de la oțelu asa fundasi si noi jucam cu onea,braun, cristea, sapunaru, borza, grigore, judecati si voi un pic, ce ii face onea la Coman de la corvinul, vreti sa va mai dau exemple?

 6. MINO SOTA CE SA FACEM CU EL ? AVEM DESTUI : KAIT,EMERS, ALBU,OAIDA,PETRILA, FUNSO DESI TINERI SUNT GLOABE. NOUA NE TREBUIE CU 2 CLASE PESTE. INCEPEM O NOUA ERA VEZI FILIERA CFR

 7. Mino Sota ,alergus, fara tehnica, luptator si atat. Tot ce avem la Rapid sunt peste el: Hromada, Emmers,Oaida, Kait.Ne trebuie inchizator, categorit dar sa fie cel putin egal sau peste Muhart, Taksidis, Cretu de la Craiova, Olaru, cu care o sa se bata.

 8. D J -ule ești oaie sau spurcat , ă bagi numai fitile !!! Mai las o dreacu de propagandă!!!! Dacă ești vișiniu ai încredere ca mereu !!! Dacă ai bani mulți cumpără tu Rapidu’ și adu pe cine vrei , Muriniho , Messi , Ronaldo etc …

 9. @DJDANNYpeyoutube
  Mai lasă-ne cumetre în pace cu retrogradarea ta, altceva mai ştii? … în fiecare zi aceleaşi expresii, aceleaşi clişee, aproape la fiecare articol… „ne batem la retrogradare”, „ne batem la retrogradare”, „ne batem la retrogradare”, „ne batem la retrogradare”… cred că ăsta ar fi singurul motiv de bucurie, pardon, cel mai mare motiv de bucurie al tău, poate chiar peste câştigarea unui trofeu de către Rapid… faptul că în pesimismul tău exagerat, ţi-a ieşit şi ţie un pronostic (după locul 6 din playoff), la anul o să ne batem la retrogradare. De 2 ani de zile, ba că nu prindem playoff-ul, ba că ne bate fcsb şi râde ciobanul de noi, ba că ne dau adversarii ceaiul… ce sunt mă rahaturile astea…?? zici că în fiecare zi vrei să te împuşti sau să-ţi tai venele… „ne batem la retrogradare”…

 10. Senzatie ?
  Ne luptam la evitare retrogradarii, o sa vedeti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.