Rapid

Mircea Lucescu, revoltat după o știre apărută în presă: „Cum aș putea să-mi permit așa ceva?”

Deși a refuzat preluarea băncii tehnice a Rapidului, Mircea Lucescu are numai cuvinte de laudă la adresa patronului Dan Șucu.

„Il Luce” neagă totuși faptul că l-a sfătuit pe Dan Șucu în privința antrenorului, semn că nu a fost foarte încântat de zvonurile apărute prin presă.

„Am citit și eu stirea despre o discuție pe care aș fi avut-o cu domnul Șucu despre antrenorul Rapidului. Eu cu domnia sa am discutat despre echipă. Poate în mod deosebit despre Pro Rapid, bază cu ajutorul căreia Rapidul a câștigat două titluri și două Cupe. Pentru un club care vrea performanță o astfel de bază de pregătire este absolut necesară!

Cum credeți că mi-aș permite eu să-i spun unui om de afaceri care investește atât de mult la o echipă, și financiar și emoțional și în toate felurile, să facă într-un fel sau în altul?!

Sunt sigur că domnul Șucu a ales, dacă într-adevăr a ales, soluția cea mai bună. Rapidul are un noroc enorm că un om cum e Dan Șucu este acolo și nu în altă parte”, a precizat Mircea Lucescu, pentru digisport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Salut tuturor.Uitati-va si la Lucescu senior…parca l-ar fi vrut pe Sucu la Dinamo…pt asta trebuie sa-i fim recunoscatori lui Nico.Personal cred ca Dl Sucu n-a vrut sa se asocieze cu sechelele securisto&comuniste pt ca s-a locit de ele si in mediul de afaceri.Pt cei ce nu cunosc…cautati pe google si aflati despre faptele „eroice” ale celor de la Steaua,Dinamo,Victoria,Moreni,FC Olt(Scornicesti)…karma nu iarta.

  2. MT asa au facut si cu sinele de tren din spatele stadionului…acum in loc sa lase Pro Rapid la FC prefera sa creasca balariile ca o sa faca ei peste cativa ani ceva de rugby.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.