Rapid

FABULOS | Doi rapidiști decisivi în victoria Corvinului. Au uimit întreaga Românie

Dupa 2-2 în timpul regulamentar de joc, Corvinul Hunedoara a învins la penalty-uri pe Oțelul Galați și a câștigat Cupa României, uluind întreaga țară.

Felicitări tuturor, în special celor doi rapidiști, Lefter și Bradu, care iată, au reușit la Hunedoara ce alții, mult mai bine cotați, nu au reușit în Giulești: să ridice Cupa României deasupra capului.

Felicitări pentru această victorie uluitoare!

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

 1. @ Sorin Radulescu
  Nu sunt ai Rapidului, doar au trecut pe la Rapid iar acum apartin Corvinului. Au crescut valoric sub conducerea antrenorului de acolo. Daca un club vrea sa-i transfere trebuie sa plateasca pentru ei.

 2. În articol Dvs. se aduc „mulțumiri rapidistilor” din lotul Hunedoarei, dar în unele cotidiene se scrie că Lefter a fost cedat gratis hunedorenilor, la fel și celălalt rapidist. Care este adevărul? Sunt sau nu ai Rapidului?

 3. Alt voluntar agramat aparut peste noapte! 😂😂 “prostul satul”, vai de capul tau de taranus, echipa voastra a morometilor e la Berceni, ai gresit buzunarul, baiatul meu! :))

 4. Mi se pare ca aici prin comentarii s’au infiltrat niste barsane de berceni ca prea pute

 5. Imediat apar voluntarii care scriu sub 100 de nicknameuri noi si ii iau apararea lordului canapelelor, sa nu care cumva sa ziceti ceva de rau de idiot! 😂😂 venim, venim baaa, anul centenarului 100 varianta a treia e anul nostru, facem eventul pentru ca doamna Diana Sucu stie la oameni, de aia il urmareste pe piticul de gradina roscat pe instagram! De la anul Sucu Junior in lotul echipei, de nu-i asa sa-mi ziceti cutu!

 6. Inca o dovada ca antrenoru e actoru principal…jucători sunt pe locu doi, dacă nu ai antrenor care sa umble in primul rand la mentalu jucatorilor nu ai nimic pentru ca fizic se poate forma orice jucător dar un antrenor sa reuseasca sa transmita pofta de victorie mai greu..felicitari Corvinu și rușine Sucu si amatori din conducere.

 7. Cand atrageam atentia ca ai nevoie de jucatori puternici, lucizi, sa lupte, uitati-va cum arata baietii astia, cum joaca, pe cine au scos din competentie, nu a fost blat sau au vrut jucatorii sa-l faca pe Mutu, acum imi dau seama, astia sunt CAMPIONI !
  FELICITARI, asa imi doream si Rapidul, dar o sa ne inbatam cu apa rece, mai are rost sa dau nume de jucatori, nu, sunt tot aia!

 8. Specialistii lui Sucu, dormiti ???
  Bagati milioane de euro si uite fotbalistii, incompetentilor !!!
  FELICITARI CORVINUL HUNEDOARA RAMANETI IN ISTORIE !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.