Rapid

Dan Șucu taie-n carne vie! S-a instaurat PANICA printre angajații clubului. Schimbările continuă la Rapid

În urmă cu câteva săptămâni, Dan Șucu a vorbit despre evaluarea mai multor persoane, a unor manageri din Giuleşti, iar ultimele informaţii indică o undă de şoc la Rapid.

Dan Udrea, a dezvăluit că s-a instalat frica la Rapid în rândul angajaţilor, întrucât Dan Şucu este decis ca schimbările să continue, scrie orangesport.ro.

„Că tot vorbeam că mai există un singur şef la Rapid şi ăla e Şucu, înţeleg că în momentul ăsta, în club, dar nu mă refer la zona tehnică neapărat, la antrenori, pur şi simplu la toate nivelurile de acolo…

Oamenii sunt panicaţi. Am informaţii că Şucu va tăia în carne vie şi îi va da pe foarte mulţi afară. Nu o spun în sens negativ, că nu face bine”, a anunţat Dan Udrea, în cadrul emisiunii Minutul 91, conform sursei citate.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Nu mai cred nimic, am avut incredere in nea Sucu, acum sunt scarbit, deocamdata doar dam din clanta, nicio realizare notabila !

  2. Normal , e timpul. Incepand de la antrenorii de la echipele de juniori care au taiat frunza la caini si nu au propus nimic fiabil la prima echipa. In frunte cu Maftei si Lobont. Au venit cu un portar de 17 ani ,de 1,88 m, crud si inexperimentat. Draghia ,desi doar 33 ani, varsta experientei pentru performanta, gras si nepregatit. Cu Badescu ,fara meciuri in picioare,care va creste mult, peste Borza dar cand va acumula mult mai multe meciuri in prima liga. Singurii care merita pastrati si rulati la prima echipa dintre putoi sunt El Sawy si Rares Pop. Bineinteles Micovschi. Ignat Imatur, lent, pentru responsabilitatea uriasa a postului. Restul mprumutati sa joace ,sa aiba meciuri in picioare.

  3. Daca e asa, ma bucur ca Sucu intelege ca nu ai ce sa bandajezi si trebuie curatat tot dupa sezonul asta, tot ce nu merge, fie ei rapidisti, ne-rapidisti, oameni care „au fost alaturi in liga a patra” etc. E timpul sa inceapa o noua epoca pentru Rapid.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.