Rapid

Încă o propunere pentru postul de antrenor la Rapid. E cel mai titrat om din istoria clubului

Ovidiu Herea i-a transmis lui Dan Șucu să își focuseze atenția și asupra lui Mircea Rednic, antrenor de asemenea foarte experimentat, care tocmai a câștigat play-out-ul cu UTA Arad.

A mai fost acolo. Are experienţă, ştie să gestioneze situaţiile astea de criză. Nu ştiu ce să zic, cred că altele sunt variantele conducerii în momentul de faţă. Să vedem dacă va accepta şi nea Mircea Lucescu această ofertă”, a declarat Ovidiu Herea, la Orange Sport.

Dan Șucu așteaptă răspunsul lui Mircea Lucescu

Patronul Rapidului i-a oferit control total antrenorului și așteaptă răspunsul acestuia care ar putea veni săptămâna următoare.

„Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League.

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture.

Ar însemna o garanție a performanței, o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

 1. Mai terminati dracului cu stocareala asta de doi bani! Sa zicem bogdaproste ca ni l-a trimis Dumnezeu pe acest Shookoo, ca altfel era vai gaoaza noastra. Nimeni, dar absolut nimeni nu va pune antrenor la indicatiile fanilor! Va pierdeti timpul…

 2. Toată tevatura cu Luce este facuta să-l descurajeze pe Șumi caruia i s-a promis, probabil, că va fi numit dacă Luce refuză. Numai că lucrurile or să treneze până când Șumi sătul de asteptare, va alege altă echipa și atunci Luce va lua decizia să renunte iar Shookoo va fi liber să-și aducă antrenorul dorit.
  Numai că dacă treaba nu o să meargă, Shookoo se joacă cu focul. Deja suporterii au început să murmure…

 3. Herea, asta-i mai dinamovist, cand naiba va dati seama ?
  Sumudica, Maldarasanu, ce-i mai rapidisti la ora actuala!Sa fi fost patron dintre astia 2 alegeam, plus bagam 20 de milioane, nu il bati cu rebuturi pe popa-ciobanu, cum sa fi asa zgarcoman, cum poti sa mergi cu sotia pe stadion, sa te dai gentalman, si sa lasi un popa-cioban sa faca caterinca de tine?
  Nu pot sa intaleg!!!
  La anu, patroane o sa fi cum este mititeii, ai grija, eu te-am avertizat !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.