Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid București

Despre Daniel Niculae putem spune orice, numai asta nu

Daniel Niculae nu a facut deplasarea la Cluj si probabil ca in curand urmeaza sa fim anuntati de faptul ca Rapidul ii multumeste frumos pentru activitatea depusa, urandu-i totodata succes in continuare.

Odata cu lipsa lui Daniel Niculae din loja, a disparut si privirea aceea dureroasa a lui Dan Sucu, privire care parca ne amplifica tuturor tristetea cauzata de neputinta de care a dat dovada Rapidul in acest Play-Off.

Comunicatul patronului e clar. Cand a spusnu dorim să ne spălăm rufele în public”, Dan Sucu a transmis ca ce a descoperit atunci cand a aruncat un ochi si pe plan sportiv, e mult mai grav si mai dezamagitor decat ce a anuntat public.

Mult mai graitoare decat comunicatul lui Dan Sucu este insa tacerea tuturor angajatilor clubului. Niciunul, dar absolut niciunul, nu a iesit public sa-i ia apararea lui Daniel Niculae.

Dan Sucu nu a fabulat atunci cand a spus ca pe plan sportiv le-a dat mana libera lui Victor Angelescu si Daniel Niculae. Nu s-a implicat deloc acolo, dar cand a aruncat o privire la ce se intampla, nu i-a placut deloc ce a vazut.

Pe Daniel Niculae, pe de alta parte, nu-l poate scoate nimeni din istoria Rapidului si, indiferent de ce greseli a facut, meritele pe care le are sunt mult mai mari.

Istoria recenta a Rapidului ne-a aratat ca nu oamenii care fac greseli doboara Rapidul. Ci cei care nu fac nimic! Iar despre Daniel Niculae putem spune orice, numai „N-A FACUT NIMIC!” nu!

Hai RAPID!

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Ce articol de cacao… A zis cineva ceva ca D. Niculae nu este un jucător emblematic la Ralid sau ca nu are anumite merite? Doar ca este slab ca si manager si din dorința de a face anumite lucruri bune, din pacate acelea au fost mai mult proaste… Plusc ca nici mu avem de unde sa stim ce a faot acolo!

  2. Ca fotbalist ramane in istoria clubului, la fel cum ramane si ca a cerut falimentul vechiului Rapid. Restul le-a cam dat de gard, pentru ca se pare ca a mers pe veresie si pe smecherie si a pierdut.

  3. Fotbalist da !
    Presedinte la rapid, NU !
    De ce?
    Pai ai lasat-o pe fratie, omule, sa fi presedinte, vezi cum joaca rebuturile te impui, pe banca, nu trebuie sa-ti comenteze numai patronu sau cum avem noi patronii !!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.